Winterjas!

De winter staat voor de deur, dus een winterjas een geen overbodige luxe. De winterjas die ik vorig jaar droeg, had ik ondertussen alweer twee seizoenen gedragen, dus ik vond het wel weer tijd voor een nieuwe jas.
Het vinden van een geschikte winterjas is nog niet zo gemakkelijk. Ik heb nogal een aantal eisen waar een winterjas aan met voldoen, daarbij was ik niet bereid om de er meer dan 120 euro te betalen voor een jas, die ik een winter seizoen draag. Daarbij haal ik meestal in de uitverkocht nog een winterjas erbij. Ik heb de winkels in de stad afgezocht, op zoek naar een leuke en geschikte jas. Helaas zonder resultaat. Uiteindelijk ben ik ook op het internet gaan zoeken. Daar heb ik eentje gevonden.

Ik heb voor een zwarte, lange jas gekozen met aan de binnenkant van de kraag een nep bont kraagje. Ik wilde graag een jas die was langer was, omdat ik het niet uit vind zien wanneer je een colbertjasje draagt dat die eronderuit komt. Net zoals een wat langer vest. Dus de lengte van de jas van ideaal. Daarbij is het een erg dikke jas, iets wat ikzelf ook nogal prettig vind.
Op de ellebogen zitten dan die soort kappen, wat ik erg leuk vind.  Hij is van het merk Only, maar ik heb hem gekocht via Zalando. Op internet had ik nog even gezocht voor een actiecode en die vond ik! Chill. De jas kost 79,95, maar door de actiecode heb ik er 69,95 voor betaald. Prima prijs dacht ik zo.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe winterjas?

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

 • Reply
  Anne
  03/01/2014 at 11:25 pm

  Supermooie jas en mooi gecombineerd! I love your boots 🙂 Liefs, Anne

 • Reply
  Rebeca Muñoz López
  04/01/2014 at 4:40 am

  I like your comfy look, have a nice weekend!

  http://www.urbanikamoda.blogspot.com

 • Reply
  Inge WM
  04/01/2014 at 10:05 am

  Leuke jas! Love your blog, ik volg je nu! X

 • Reply
  Mayara Esther
  04/01/2014 at 12:56 pm

  Heel mooi, als ik deze eerder had gezien had ik deze gekocht in plaats van wat ik nu heb.

 • Reply
  Iris - TBM
  04/01/2014 at 1:02 pm

  Hij is inderdaad echt heel mooi!! Hij lijkt me ook lekker warm!

 • Reply
  jewelyz
  04/01/2014 at 1:28 pm

  Mooie jas! Dat bontje in je nek is ook heerlijk voor in de winter 🙂

 • Reply
  Budgetproof.nl
  04/01/2014 at 1:30 pm

  Ziet er super lekker warm uit en overal mee te combineren 🙂

 • Reply
  Eline
  04/01/2014 at 3:18 pm

  Leuke jas, ziet er lekker warm uit!

 • Reply
  Marjolein Kucmer
  04/01/2014 at 6:29 pm

  Hij staat je heel erg goed! mooie vorm heeft hij! ook super dat je hem met korting hebt kunnen kopen!

 • Reply
  Saskia
  04/01/2014 at 8:30 pm

  Mooi, staat erg goed bij je.

 • Reply
  Dorien
  04/01/2014 at 10:28 pm

  De winter staat voor de deur? Voor zover ik weet is de winter al éven aan de gang hoor 😀 ! Maar goed, fijne jas heb je gekocht! Dit is echt een model die je voor elke gelegenheid wel kan dragen en waar je waarschijnlijk jaren plezier aan hebt 😉 ! Goei aankoop!

 • Laat een reactie achter