TAG | My life in 20 questions

Bijna overal maak ik lijstjes van, van alle dingen die ik nog moet of waar ik nog aan moet denken. Ik vind het makkelijk, op die manier verklein ik de kans dat ik iets vergeet. Ook probeer ik zo op een gestructureerde manier te werk te gaan.
Ik vond het ook leuk om dit lijstje in te vullen. Ik ben benieuwd wat jullie vinden van de antwoorden die geef. 
 • Favorite color

Mijn favoriete kleur, die heb ik eigenlijk niet. Ik vind paars of groen wel mooie kleuren. 

 • Favorite number

Mijn favoriete nummer is 16. Geen idee waarom, maar zolang ik mij al kan herinneren is dat mijn ‘geluksgetal’. 

 • Dream career

Mijn droomberoep is iets doen wat ik echt leuk vind. Wat dat precies is weet ik nog niet. In ieder geval veel reizen. Iets in de marketing en communicatie kant lijkt mij wel tof. Verder denk ik dat ik daar ooit wel achter ga komen.

 • Where do you see yourself living when you’re on your own?

In een mooi ingericht appartementje in de stad met sowieso een eigen inloopkast. De rest maakt mij niet zoveel uit. Als het er maar knus en gezellig is. Wel vind ik zo’n lange eettafel erg leuk.

 • Favorite way to travel

Vliegtuig, je stapt in in het ene land en kan zomaar uitstappen aan de andere kant van de wereld. Heel tof! Daarbij wil ik graag nog heel veel zien van de wereld. 

 • What do you do in your free time?

Bloggen, leuke dingen doen met vriendinnen, winkelen en lekker koken.

 • Favorite clothing stores

Waar ze leuke kleren verkopen. Nee, ik shop graag bij de Zara, Mango, Esprit, The Sting, H&M, Open32 en de Costes. Over het algemeen heb ik niet echt een favroiete winkel. Ik koop gewoon waar ze leuke spulletjes verkopen. Daardoor koop ik ook vaak bij andere winkels. Ik heb geen vaste winkels.

 • Who would you like to see in concert?

Beyonce, haar wil ik heel graag een keertje zien. Dat komt goed uit, want in maart ga ik naar het concert van haar in Antwerpen. Ik kan bijna niet wachten. 

 • Favorite tea blend?

Ik ben een echte thee leut, ik drink heel veel thee. Yellow label, groene thee met citroen en bosvruchten zijn toch wel mijn favorieten. 

 • Do you collect anything?

Kleren, schoenen, sieraden, sjaals, nagellak, make-up. Ik koop altijd veel te veel, daardoor ontstaat er een mega voorraad die ik nooit op krijg. Daarbij heb ik extreem veel kleren en schoenen die ik wel koop, maar vervolgens niet draag. Waarom? Omdat ik simpelweg te veel heb. Ik kan maar een kledingstuk tegelijk aan.. Ook koop ik make-up of nagellak omdat dit net iets anders is dan die ik al heb. In wezen is het verschil zo klein dat je het bijna niet ziet.

 • I can’t sleep without?

Als het raam dicht is. Ik moet elke nacht een raam open voor de zuurstof. Ook als is het -15 buiten, ik heb altijd een raam open. Wanneer er geen raam open is, heb ik de dag erna hoofdpijn.

 • If you were given 1 million dollars all for yourself what would you do with it?

Sowieso een dag winkelen en alles kopen wat ik leuk vind. Dit lijkt mij zo gaaf om te doen. Echt, ooit hoop ik dit een keertje te kunnen doen. Ik zou dan echt niet op eens vele duurdere dingen komen, maar ik zou gewoon alle items komen bij de winkels waar ik altijd kom. 

 • Favorite make-up brand?

Kiko vind ik een heel fijn (budget) merk, maar over GOSH ben ik ook erg te spreken. 

 • Favorite treat to eat?

Kettle chips, die zijn zo lekker doorbakken, maar ook Bossche bollen en dropjes.

 • What is your favorite season?

Lente en de zomer, omdat ik een hekel heb aan de kou en een echt buitenmens ben. Daarbij hou ik van de zon. De zon zorgt ervoor dat er een glimlach op mijn gezicht verschijnt. Daarbij ben ik ook meer van de luchtige kleren, dan dat ik drie lagen kleren aan moet en het nog steeds koud heb. 

 • Do you sleep with your doors open or closed?

Mijn deur is altijd dicht, maar het hoeft niet perse donker te zijn. In het licht kan ik ook slapen. Alleen heb ik altijd een raam open.

 • Why did you start blogging?

Om mijn eigen passie voor mode en lifestyle te delen met andere mensen. Daarbij zie ik mijn blog als een soort van dagboek. Mijn eigen stukje op het web.

 • Do you have any magazine subscriptions?

Ik heb een abonnement op de ELLE, verder koop ik vaak losse tijdschrijften. 

 • What were you doing at 12AM last night?

Een drankje drinken in de stad met een aantal vriendinnen.

 • Favorite parfume

Lastige vraag, ik vind meerdere lekker. Toch denk ik J’adore het lekkerst vind.

Wat vinden jullie van deze TAG?

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply
  Dagmar Valerie
  07/02/2014 at 8:44 am

  Super leuke tag en wat gaaf dat je naar het concert van beyonce gaat! Super super tof Xx

 • Reply
  Jhemyla | beautyenfashion.com
  07/02/2014 at 11:16 am

  Mijn deur is ook altijd dicht! met een open deur slaapt zo raar haha

 • Reply
  Vanessa
  07/02/2014 at 1:19 pm

  Leuk om te lezen! Geef mij ook maar de lente en zomer 🙂

 • Reply
  Judith || AOWOB
  07/02/2014 at 2:04 pm

  Leuke tag! XO

  p.s. op Valentijnsdag mag ik twee mensen gelukkig maken met een infinity ketting. klik hier!

 • Reply
  Melike
  07/02/2014 at 6:07 pm

  Haha je thee stuk vind ik leuk! Ik ben echt gek op thee.

 • Reply
  Miss Sentinelli
  07/02/2014 at 8:55 pm

  Super leuke tag en leuk om je beter te leren kennen :).

 • Reply
  Joyce Hoogenboom
  09/02/2014 at 8:23 am

  Leuk om te lezen!

  Thank for your nice comment on my blog! *sweet*

  xoxo
  Joyce
  livstyle.nl

 • Laat een reactie achter