Outfit of the day | Baby, it’s cold outside…

Daar ben ik weer met een nieuwe outfit. Zoals je op de eerste foto kunt zien, had ik het nogal koud. ๐Ÿ˜‰ Hoewel het qua temperatuur biza warm is, is de wind soms wel ijzig koud. Tsja en dan krijg je dan die gekke gezichten. Hebben jullie zin in Kerst? Ik vier Kerst morgen bij mijn schoonmoeder met lekker eten en surprises. Ik heb er zin in! Wat gaan jullie doen?
Tijd om te kijken naar de outfit. Ik draag mijn oversized winterjas met daaronder een mooi zwart colbert jasje, een van mijn favoriete truien, een jeans en een paar enkellaarsjes. Simpel, maar prima. Natuurlijk maakte ik deze foto’s in het fotogenieke Amersfoort. Die stad heeft zoveel mooie plekken om outfit foto’s te maken. Nog steeds (na ruim 2 jaar) vind ik mooi plekjes om foto’s te maken. Like! Wat zijn jullie plannen voor tweede Kerstdag?

Ketting: Forever 21
Jasje: Vero Moda
Trui: Stradivarus
Jeans: Tommy Hilfiger
Schoenen: Durlinger
Jas: H&M
Wat vind je van mijn outfit?

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reply
  Manon Boerakker
  25/12/2015 at 11:48 am

  Wat een prachtige jas heb je aan! Fijne dagen x

 • Reply
  LiefsLaaura
  25/12/2015 at 11:51 am

  Dat jasje, heerlijk!

 • Reply
  Amy
  25/12/2015 at 1:43 pm

  Ziet er heerlijk warm uit! Fijne feestdagen:)

 • Reply
  Stylebygina
  25/12/2015 at 9:12 pm

  Wat een leuke jas! Fijne kerst girl! ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Chloรฉ Van Overmeiren
  26/12/2015 at 10:31 am

  Ooh, die jas is zoo mooi!

 • Laat een reactie achter