Een vrouw kan nooit genoeg schoenen hebben. Punt

De laatste paar maanden heb ik weer goed geshopt. I know, alsof ik nog niet genoeg kleding en schoenen heb. Maar er zijn altijd genoeg redenen om te bedenken om wΓ©l nieuwe dingen te kopen. Deze schoenen zijn ondertussen niet meer nieuw, nieuw, want ik heb ze al ruim anderhalve maand. Daarnaast heb ik de grijze pumps al in verschillende outfit posts gedragen. Toch wilde ik ze nog even delen met jullie. 
Een tijdje terug – toen de schoenenwinkel Invito – failliet ging, heb ik twee paar schoenen gekocht voor een prikje. Een paar glitter boots en deze zwarte leren laarsjes. Hoewel ik de glitter boots heel tof vind, maar helaas te klein zijn (ruilen ging niet), ben ik wel blij met deze zwarte klassieke haken. Een mooi paar voor in de basic garderobe. Het tweede paar schoenen dat ik kocht zijn lakleren pumps. De hak is niet zo hoog, maar ze lopen wel heerlijk. Ik twijfelde eerst of ik lakleren pumps wel goed kon combineren, maar ik ben er heel blij mee en kan ik wachten om ze met allerlei combinaties te dragen. Vooral met en ripped boyfriend jeans model. Ik kan niet wachten!

Wat vind je van mijn nieuwe schoenen?
Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

 • Reply
  LiefsLaaura
  23/06/2016 at 6:09 am

  Precies, schoenen zijn gewoon veel te leuk. Mooi zijn ze!

 • Reply
  LiefsLaaura
  23/06/2016 at 6:33 am

  Precies, schoenen zijn gewoon veel te leuk. Mooi zijn ze!

 • Reply
  Beauty Unboxing
  23/06/2016 at 6:50 am

  het enige wat ik zeg…. AMEN!

 • Reply
  kimmetjekims
  23/06/2016 at 7:18 am

  Ik ben het helemaal met je titel eens. En wauw, ik vind je laarsjes echt tof!

 • Reply
  Mariska
  23/06/2016 at 9:34 am

  Jaa die laarsjes zijn geweldig en je hebt helemaal gelijk!

 • Reply
  Rachel Kromdijk
  23/06/2016 at 9:56 am

  De titel alleen al haha die laarsjes zijn prachtig!

 • Reply
  Marion | 24 hours of Fashion
  23/06/2016 at 10:08 am

  Ikvind die laarsjes heel leuk!

 • Reply
  Around San
  23/06/2016 at 4:53 pm

  Vind die laarsjes vooral wel stoer! En inderdaad, wij vrouwen kunnen nooit genkeg schoenen hebben. πŸ˜€

 • Reply
  Around San
  23/06/2016 at 5:01 pm

  Vind die laarsjes vooral wel stoer! En inderdaad, wij vrouwen kunnen nooit genkeg schoenen hebben. πŸ˜€

 • Laat een reactie achter