PARIS, PARIS

Jaaa! Je leest het goed: ik ga naar Parijs! Wat kijk ik hier naar uit! Ik kan niet wachten. Hoewel het helemaal niet zo lang geleden is dat ik op vakantie ben geweest (eind maart heb ik een city trip naar New York gemaakt), ben ik héél blij en dankbaar dat ik nu weer op reis mag! Deze keer naar de stad van de liefde met een goede vriendin!

Heel lang geleden, ik denk zo’n 11 jaar, was ik voor het laatste in Parijs. Daardoor kan ik mij nog maar weinig herinneren van de stad van de liefde. Ik kan niet wachten om alle mooie gebouwen te aanschouwen, op het terras te zitten, de Eiffeltoren te zien pronken en bovenal te genieten van deze mooie stad. Ik ga van donderdag tot zondag, een lang weekend. Nu ik fulltime werk, hecht ik nog meer waarde aan leuke dingen en geniet ik daar ook meer van. Naast het feit dat ik zoveel werkt, heb ik ook veel meer te besteden dan toen ik nog student was. En ja, je moet jezelf natuurlijk ook een beetje verwennen. 

BronBronBron 

We hebben geen grootste plannen. We reizen met de Flixbus naar Parijs. Dit wordt mijn eerste keer, dus ik ben heel benieuwd. Het was heel goedkoop: voor €44,- per persoon ga je retour naar Parijs vanaf Utrecht. Daarvoor kun je niet met de trein gaan of het vliegtuig. We verblijven in een Ibis hotel nog net binnen de ring, maar wel dichtij een metrostation. Hopelijk hebben we goed weer en kunnen we van het ene terrasje naar het andere terrasje hoppen, een beetje shoppen en genieten van lekker eten én de mooie stad. Zelf hoop ik ook een boel mooie Instagram waardige foto’s te maken en misschien wel outfit foto’s. Wie weet!

Wie heeft er tips voor hotspots of andere plekken, barretjes of cafeetjes die ik niet mag missen?
Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reply
  Darina Nykl
  26/06/2016 at 6:14 am

  Wat gaaf dat je naar Parijs gaat! Mijn favo stad 🙂 De Marais is een echte aanrader met leuke winkeltjes en cafe's alsook het Quartier Latin en Rue Cler. Montmartre is ook heel leuk om eens verder te kijken dan alleen de Sacre Coeur, de straatjes zijn zo cute, alsof je in een heel schilderachtig dorpje bent beland. Heel veel plezier in Parijs!

 • Reply
  Monique | WritingMonique
  26/06/2016 at 10:03 am

  Wat gaaf! Wij gaan ook naar Parijs, alleen dan naar Disneyland haha! Ik ben nog nooit in Parijs zelf geweest, dus ik kan je niks aanraden, maar ik wens je wel ongelooflijk veel plezier!

 • Reply
  Sophie
  26/06/2016 at 12:32 pm

  Aaaah fijn dat je weer iets om naar uit te kijken hebt!

 • Reply
  Janne
  26/06/2016 at 2:01 pm

  Super leuk! Parijs is echt een prachtige stad. Vooral Mont Martre is een van mijn favoriete plekken 🙂

 • Reply
  Dineke Rozema
  26/06/2016 at 3:54 pm

  Wauw, wat super leuk dat je naar Parijs gaat. Dat lijkt mij echt een prachtige stad om met eigen ogen te zien. Heel veel plezier! 🙂 x

 • Reply
  FAB le Frique (Frederique)
  27/06/2016 at 10:20 am

  Jeetje! 44 EUR, wat relaxt. Dat zou echt iets zijn voor mij en mijn zusje ook. Ik ga het zeker even onthouden. Waar heb je die reis geboekt?
  xxxjes Frederique – FAB le Frique – http://fablefrique.com

 • Laat een reactie achter