Outfit of the day | Things Change

Oeps! Deze outfit is al in maart gefotograafd en komt nu pas online. Eigenlijk is het best een leuke outfit, dus ik wilde hem graag alsnog delen. Op een of andere manier bleef hij iedere keer maar weer in de map outfit foto’s staan en gaf ik andere outfit foto’s voorrang. Maar vandaag kun je hem alsnog bewonderen. Kijk je mee?
Best gek, toen deze outfit foto’s gemaakt werden, woonde ik nog in het studentenhuis en was ik nog niet naar New York geweest. De laatste tijd is er toch veel veranderd. Het voorjaar stond toen voor de deur en ik kon eindelijk de dikke truien achter in mijn kast duwen. Ondertussen is het al zomer, maar ik heb nog maar weinig echte zomerse kleding gedragen. Dit komt deels door het slechte weer en deels doordat ik op mijn werk niet in mijn hotpant en topje mag aankomen. Het is zelfs zo erg dat ik mijn zomerkleren allemaal nog in berging in kratten staan, omdat ik ook niet echt plek heb voor mijn zomerkleding. En dat terwijl ik al drie kasten heb. Een gevalletje van te veel kleding. 

Top: Open32
Rok: Costes
Panty: Hema
Schoenen: Winkeltje in MΓ‘laga 
Wat vind je mijn outfit?
Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reply
  Moonstyle
  29/06/2016 at 7:19 am

  nice tee!

 • Reply
  robin
  29/06/2016 at 10:53 am

  leuke outfit! ik houd van streepjes topjes <3

 • Reply
  Lilia Kazakova
  30/06/2016 at 9:13 am

  Leuke outfit!

 • Reply
  Karlien Vermeersch
  01/07/2016 at 5:57 pm

  leuke outfit!
  ik was vroeger echt niet voor streepjes, maar ben ik er echt niet meer van weg te slaan

  liefs
  Karlien

 • Laat een reactie achter