About

Wie ben ik?

Mijn naam is Dionne, 25 en altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging om mijzelf te blijven ontwikkelen. In 2015 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht en sindsdien mag ik mijzelf Social Manager noemen. Na het behalen van mijn diploma ben ik twee maanden in mijn eentje gaan rondreizen door Spanje. Een ervaring om nooit te vergeten en iets wat ik iedereen kan aanraden. In het dagelijks leven werk ik fulltime als online marketeer bij een online marketingbureau. Naast mijn baan werk ik als freelancer voor o.a. Relatieplanet en Kus uit Amersfoort, organiseer ik events (o.a. de Lifestyle Factory Market) én onderhoud ik mijn blog. Mijn kostbare vrije dagen gebruik ik om op reis te gaan.

Wat is Diolifestyle.nl?

Diolifestyle.nl is mijn persoonlijke blog waar ik mijn passie voor bloggen, mode, reizen en online marketing deel. Ik vertel welke citytrips je niet mag overslaan en welke hotspots je niet mag missen. Daarnaast deel ik struggles waar ik in het dagelijks leven tegen aanloop en schrijf ik over de trends op het gebied van online marketing.

Sinds oktober 2014 is Diolifestyle.nl mijn eigen bedrijf en werk ik op freelance basis voor andere bedrijven. Denk aan het beheer social media accounts en het verzorgen van social media advertising, contentmarketing en de organisatie van events.

Heb je een leuke opdracht? Aarzel dan niet en stuur mij een mailtje. Dan drinken we een kop koffie en kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen. Meer over mij weten? Bekijk mijn LinkedIn profiel.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?

Volg mijn blog via BloglovinFacebookTwitterInstagram en Pinterest.

Veel leesplezier!

5 reacties

 • Reply
  LizLife .nl
  14/11/2013 at 8:39 pm

  Leuke blog.

 • Reply
  Wendy Borst
  19/10/2014 at 9:28 am

  Wat heb je een leuke blog, Dionne!

 • Reply
  Beau (beauandthecity)
  03/02/2015 at 3:49 pm

  Leuke blog heb je! 🙂

 • Reply
  Shirley May
  23/10/2015 at 2:26 pm

  ik vind je blog heel leuk om te lezen 🙂

 • Reply
  Iris & Valerie
  01/05/2016 at 2:51 pm

  Wooow je bent keiactief op je blog! 😀

 • Laat een reactie achter