Event | Huishoudbeurs & BFF

Gisteren ben ik samen met een vriendin afgereisd naar de Amsterdam RAI waar dit jaar voor het eerst het BFF event plaats vond. Dit event vond samen plaats met de huishoudbeurs. Dat betekent dat de hele trein vol zat met allemaal huisvrouwen die hun trolley bij zich hadden. Gelukkig gingen wij naar het BFF event, tenminste dat dachten we. Eenmaal aangekomen, bleek dat we met onze kaartjes ook naar de huishoudbeurs konden gaan. Hiephoi. 
Daar vonden we niet zoveel aan. Lees: gillende huisvrouwen met trolleys die overal blijven kijken en de huishoudbeurs hét uitje van het jaar is. Begrijp mij niet verkeerd, maar zo ervaarde ik het gisteren. Daarbij was het op de huishoudbeurs veel te druk. Je struikelde bijna over al die onhandige karretjes. 
Vervolgens zijn we op zoek gegaan naar het BFF gedeelte. Dit beviel gelukkig veel beter. Het was er een stuk minder druk en er waren allemaal stands die wij leuk vonden. Zo waren er verschillende sieraden- en fashion stands, maar ook kon je er verschillende workshops volgen. Ik vond het wel leuk voor een keertje, alleen zou ik er geen toegangskaartje voor kopen. Die kostte namelijk €19,50 per persoon en dat vond ik het niet waard. Gelukkig had ik kaartjes gewonnen.

In het BFF gedeelte kregen twee gratis Grazia tijdschriften, altijd leuk natuurlijk. Ik ben een echte tijdschriftenjunkie. 
Deze leuke oorbellen kocht ik voor €3,- en de sleutelhanger kregen we gratis. Ik vond hem wel erg leuk en ga hem aan mijn sleutelbos hangen.

Ook kocht ik een Barry M nagellakje, een nagellak corrector en ik kreeg een gratis conditioner. Deze komt altijd wel van pas. 

Binnenkort komt er een review online over dit mooie lakje. 
Wat vinden jullie van mijn aankopen?

Dit vind je misschien ook leuk

14 reacties

 • Reply
  Dagmar Valerie
  17/02/2014 at 6:35 am

  Leuk artikel heb je ervan gemaakt! Super leuke aankopen Xx

 • Reply
  Maartje
  17/02/2014 at 8:57 am

  Wat een leuk artikel, ziet er gezellig uit 🙂

 • Reply
  jewelyz
  17/02/2014 at 9:15 am

  Leuke oorbellen en mooi lakje van Barry M! Ben benieuwd naar de swatch.
  Ik was gisteren ook op de HHB, maar inderdaad al die shopkarretjes zijn zo vervelend. Ach het is een jaarlijks uitje met mijn moeder en het gaat om de gezelligheid en even bijkletsen, en lekkere hapjes proeven natuurlijk 😉

 • Reply
  Jhemyla | beautyenfashion.com
  17/02/2014 at 4:48 pm

  Mooie aankopen en wat leuk dat je die conditioner gratis kreeg, dat is nooit weg natuurlijk.

 • Reply
  Maxime
  17/02/2014 at 4:55 pm

  Leuke aankoopjes, vooral je Barry M lakje vind ik mooi! Ik ben benieuwd naar je review. 🙂

 • Reply
  Joyce
  17/02/2014 at 5:56 pm

  leuke dingetjes zeg!

 • Reply
  Marion | 24 hours of Fashion
  17/02/2014 at 6:53 pm

  Ik was er zaterdag en zondag ook! Plus de mega grote huishoudbeurs natuurlijk 😉 BFF was toch wel mijn favoriete hoekje

 • Reply
  Wendy
  17/02/2014 at 7:38 pm

  Leuk! Ik ga zaterdag naar de HHB en vind het altijd wel gezellig eigenlijk, dit jaar ga ik met mijn zusje.

 • Reply
  Birte
  17/02/2014 at 8:10 pm

  Leuke aankopen en ik vind je beschrijving van die huishoudbeurs écht hilarisch!

 • Reply
  axelleeee
  17/02/2014 at 9:56 pm

  erg leuke aankoopjes !

 • Reply
  Laura Boogers
  18/02/2014 at 8:35 am

  Leuke aankopen heb je gedaan!:)

  xx Laura

 • Reply
  Sara Americole
  18/02/2014 at 9:25 am

  Leuk, ik ben benieuwd naar het lakje! 🙂

  Liefs.

 • Reply
  Sharon Navarro
  18/02/2014 at 3:20 pm

  Leuke aankopen!
  Ik ben zondag ook geweest naar het BFF event en de HHB. Had het event wel wat groter verwacht..

 • Reply
  Jessica N
  18/02/2014 at 8:31 pm

  Leuk dat je kaartjes had gewonnen! Het lakje lijkt me erg mooi!

 • Laat een reactie achter