Crush | Stijlvol jurkje Sissy Boy

Afgelopen weekend ben ik naar het geweldige concert van Beyoncé in Antwerpen geweest. Later deze week komt er een artikel over online. Ook hebben we er meteen een weekendje Antwerpen aan vastgeplakt. Tijdens dit weekendje kwam ik – tijdens het winkelen – een super mooi jurkje van Sissy Boy tegen. Ik werd meteen verliefd. Hij was zo mooi. Natuurlijk ben ik hem meteen gaan passen. Het jurkje heeft geen taille, maar loopt recht. Daar moest ik wel een beetje aanwennen, maar hij zag alsnog mooi uit. Dit komt ook omdat het jurkje gemaakt is van een dikke, stevige stof.
Echter was het jurkje dat ik op dat moment droeg, beschadigd. Heel jammer, want het was de laatste. Niet getreurd, Sissy Boy heeft een webshop, dus daar heb ik hem alsnog kunnen bestellen in mijn maat.

Op de foto heb ik mijn spijkerbroek nog aan onder het jurkje, maar ik wil hem dragen met alleen een panty.

Het jurkje komt uit de winkel Sissy Boy en kost €89,95 en is te vinden via deze link.

Wat vinden jullie van dit jurkje?

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reply
  Iris - TBM
  24/03/2014 at 6:40 am

  Wat een schattig jurkje! Hij staat je heel mooi!

 • Reply
  jewelyz
  24/03/2014 at 6:51 am

  Ah ik zag hem al op Instagram voorbij komen, hij is erg leuk!

 • Reply
  Svenja
  24/03/2014 at 7:29 am

  Wat een prachtige patroontje heeft het jurkje, staat je ook heel erg mooi <3

 • Reply
  Judith || AOWOB
  24/03/2014 at 10:13 am

  Mooi printje! XO

  SHOPTEGOED GIVEAWAY!!

 • Reply
  Made by Malou
  25/03/2014 at 11:20 am

  Wat een leuk jurkje!

 • Reply
  Mayara Esther
  25/03/2014 at 1:18 pm

  Hij is erg mooi maar wel aan de dure kant. Maar de design maakt de prijs goed hehe.

 • Laat een reactie achter