Mijn liefde voor | Het kopen van nieuwe spullen

In de rubriek ‘Mijn liefde voor..’ kan ik eindeloos door blijven fantaseren over dingen waar ik blij van word. Daarom heb ik deze keer gekozen om wat meer te schrijven over het feit dat ik het heel leuk vind om nieuwe spullen te kopen.

Het kopen van nieuwe spullen
Misschien klinkt het een beetje raar, maar ik vind het wel erg leuk om te doen. Wanneer ik lang geen geld meer heb uitgegeven, krijg ik echt ‘zin’ om weer eens geld uit te geven. Dit hoeft niet perse alleen maar fashion of beauty gerelateerde dingen te zijn (vind ik natuurlijk wel het leukste om te doen), maar ik vind het ook leuk om allemaal boodschappen te kopen zodat ik een voorraad heb. Zo vind ik het ook heerlijk om een keer in de zoveel tijd een bezoekje te brengen aan de Hema of de Action. Meestal koop ik daar een aantal dingen die ik nodig heb, maar ook items die ik niet nodig had. Op de zondagmiddag bekijk ik meestal alle reclame folders, op zoek naar leuke aanbiedingen. Dat zorgt er dan ook weer voor dat ik af en toe spullen koop die ik niet nodig heb. Maar ach, het is toch ook leuk om spullen te kopen.
Alleen realiseer ik mij de laatste tijd dat het toch beter is om wat meer te sparen en alleen de spullen te kopen die ik Γ©cht nodig heb omdat het ook gewoon zonde is. Daarbij raakt mijn kamer ook overvol van al die spullen..

Worden jullie ook blij van het uitgegeven van geld?

Dit vind je misschien ook leuk

18 reacties

 • Reply
  Svenja
  08/04/2014 at 7:00 am

  Ik was ook altijd erg shop verslaafd. Maar sinds een lange tijd zit ik op een soort van no-buy. Koop alleen het noodzakelijke. Hierdoor ben ik veel bewuster geworden, en heb ik veel minder de drang om veel te kopen. Echt heel fijn gevoel vind ik dat πŸ™‚

 • Reply
  Sophie
  08/04/2014 at 7:21 am

  Ja! Ik ben soms echt een shopverslaafde, hoewel het de laatste tijd een beetje teruggedraaid is. Ik heb een paar dure aankopen gedaan en moet echt nog wel even heel hard sparen dus moet zuinig doen nu πŸ˜‰

 • Reply
  claudia verloop
  08/04/2014 at 7:40 am

  Haha, dit is heel erg herkenbaar. Ik heb tegenwoordig wel een beetje als Svenja. Ik probeer ook echt alleen de nodige dingen te kopen en ik ga gewoon niet meer te vaak winkelen.

 • Reply
  Natascha
  08/04/2014 at 8:19 am

  Haha whooo herkenbaar dit! Ja ik ben ook schuldig, al zeg ik dat met een beetje schaamte. Tegenwoordig verkoop ik ook veel op marktplaats! Dan mag ik daarna weer wat nieuws kopen ?

  • Reply
   admindiolifestyle
   08/04/2014 at 8:20 am

   Dat heb ik mij ook voorgenomen. Zodra mijn tentamens achter de rug zijn ga ik heel marktplaats volgooien met allemaal spullen die ik niet meer gebruik!

 • Reply
  Eline
  08/04/2014 at 10:25 am

  Is die plateau van Hema? Ik heb die nog nooit gezien hoh πŸ™

 • Reply
  Anne Stikvoort
  08/04/2014 at 11:24 am

  het note boekje is zo cute!

 • Reply
  Rosanne van Dieren
  08/04/2014 at 12:47 pm

  Jaa ik word ook heel blij van geld uitgeven. Ik kan urenlang webshops afspeuren, mijn digitale winkelmandje vullen en dan uiteindelijk niks te kopen haha. Leuk artikel. Ik ga je volgen op bloglovin πŸ˜€
  liefs x

 • Reply
  Mandy
  08/04/2014 at 1:02 pm

  Jaa ik herken dit echt enorm! Geld uitgeven maakt me zo blij haha. Ik denk ook altijd; ik werk niet voor niks, ik wil dat niet op een spaarrekening zetten zodat ik er naar kan kijken, ik wil er mooie dingen van kopen haha.

 • Reply
  Kimberley R.
  08/04/2014 at 3:37 pm

  Ik ken dit wel, ja, haha. Ik moet soms ook echt niet in het krantje van de Xenos kijken, want daaruit wil ik echt alles hebben. De Action is gelukkig niet al te dichtbij, anders had ik me daar blut gekocht (waarom moet het zo leuk en goedkoop zijn, argh!). Ik vind je dienbladje leuk, echt iets wat ik ook gehaald zou hebben. Ach ja, shoppen zit denk ik toch een beetje in ons vrouwenbloed, haha.

 • Reply
  huntergraphy
  08/04/2014 at 7:22 pm

  Wauwie super!!

 • Reply
  lovelowbudget
  08/04/2014 at 7:40 pm

  Ik herken me hier ook wel in. Ik baal er soms gruwelijk van want ik heb helaas geen geldboompje. Ik ga aankomende week nog naar de DM en daarna mag ik van mezelf echt eventjes NIKS meer kopen want het loopt af en toe echt de spuigaten uit. Ik merk dat ik vooral meer koop nu ik aan het bloggen ben. Ik zie bij iedereen zo veel leuks dat ik denk: DAT WIL IK OOK! Haha.

 • Reply
  DramaQueen
  08/04/2014 at 8:12 pm

  Herkenbaar! Soms moet ik me echt inhouden, zeker als ik ook al veel kelding heb gekocht in een maand. Heb echt kriebels om dingen te kopen soms en word er ook echt blij van. Beetje een vrouwending denk ik haha. X

 • Reply
  Ypie van der Wijk
  09/04/2014 at 2:00 pm

  Haha je titel! Is iedereen daar niet aan verslaaf? πŸ˜› Zet mij in een winkel en dan voornamelijk met make-up en ik word gelijk gek haha!
  Liefs, Ypie

 • Reply
  Emily Eilander
  09/04/2014 at 3:22 pm

  Ik vroeg me af waar dat witte potje met 'kanten rand' rechts in de hoek op de eerste foto vandaan komt? πŸ™‚

 • Reply
  Sjo - Bordeaux Bravoure
  10/04/2014 at 1:06 pm

  Ah dit heb ik dus ook altijd!
  Dan ga ik expres naar de action zodat het niet te veel uit de hand loopt haha
  XO

 • Reply
  thelifeofkim89
  11/04/2014 at 7:48 am

  Leuke blog heb je! Ik ben zelf ook gek op shoppen, en ook voor in mijn huisje. Ik verander erg snel van kleur in mijn accessoires dus gelukkig zit de Action hier dichtbij, nouja gelukkig…. ?!

 • Laat een reactie achter