Webshop tip | The Musthaves

Het is weer tijd voor een webshop tip, afgelopen week plaatste ik mijn eerste bestelling bij de webshop The Musthaves. Ik was nog niet bekend met deze webshop, dus ik was erg nieuwsgierig. Deze webshop staat – zoals de naam het als zegt – vol met mooie échte musthaves die niet aan je collectie mogen ontbreken. 

De collectie is groot en divers waar je de laatste mode kunt shoppen. Hun aanbod bestaat uit kleding, accessoires en schoenen. Daarnaast hebben ze een hele leuke rubriek in hun webshop, namelijk de musthave deal. In deze rubriek kun je verschillende deals vinden met de leukste musthaves combinaties bij elkaar voor een zacht prijsje.

The Musthaves
Zelf koos ik natuurlijk voor de Amour musthave deal. Dat scheelt toch qua prijs en je hebt meteen een leuke armcandy erbij. Deze deal bestond uit een kleurrijk horloge en een set van drie armbandjes. Zoals jullie waarschijnlijk al weten ben ik dol op veel kleurtjes en toffe printjes. Daarom was ik ook meteen verliefd toen ik deze mooie horloge zag. Hij is van het merk Ernest. Deze deal kostte €29,95

Naast deze súper leuke en kleurrijke horloge met armcandy, bestelde ik ook nog een portemonnee. Ik wilde al een tijdje een nieuwe. Een simpele en mooie. Al snel viel mijn keuze dan ook op deze karamel kleurige portemonnee. Hij heeft een groot vak met allerlei kleine vakjes. Ideaal voor een shoppingQueen als mij met veel pasjes. De portemonnee kostte €14,95

Wat vind jij van mijn nieuwe musthaves?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Dit vind je misschien ook leuk

10 reacties

 • Reply
  Sylvana J
  10/08/2014 at 6:49 am

  Wauw, mooie items! Je horloge is erg gaaf.

 • Reply
  Birte
  10/08/2014 at 6:52 am

  Ik denk dat ik verliefd ben op dat horloge…

 • Reply
  Pinkit puntnl
  10/08/2014 at 6:57 am

  Wat een leuke tip! Ze verkopen mooie items x

 • Reply
  Todayslife
  10/08/2014 at 8:26 am

  mooi horloge!

 • Reply
  Dagmar Valerie
  10/08/2014 at 9:44 am

  Aah wat een leuk horloge! Geweldige eyecatcher, super superleuk en fijne tip!

 • Reply
  Charlotte
  10/08/2014 at 11:36 am

  Wauw dat horloge is te leuk! <3

 • Reply
  Jessie - Weandbeauty
  10/08/2014 at 12:38 pm

  Heel leuk horloge, bedankt voor de tip de webshop is ontzettend leuk!

 • Reply
  Lemiza Nicolau
  10/08/2014 at 7:41 pm

  Mooie items, vind vooral het horloge heel leuk 🙂

  xx

 • Reply
  Marlissa thinkpretty
  13/08/2014 at 9:51 am

  Vind t supermooi!!

 • Reply
  Gaia
  13/08/2014 at 9:55 pm

  wauw dat horloge is echt ge-wel-dig!

 • Laat een reactie achter