TIP | Nationale Glamourday

Morgen is het eindelijk weer zover. Morgen is het namelijk nationale Glamourday. Dat houdt in dat je op vertoon van het tijdschrift Glamour minimaal 20% korting krijgt bij alle deelnemende winkels in Nederland en BelgiΓ«. Ook kun je bij veel winkels online winkelen met 20% korting of meer.
Hoe fijn?! Iedereen is toch dol op korting? Wanneer je kunt besparen is dat altijd mooi meegenomen. Zelf bekijk ik het iets anders; ik denk dan dat ik voor hetzelfde bedrag dat ik normaal zou uitgeven, nu meer kan kopen omdat ik korting heb gehad. πŸ™‚ Tsja, ik ben niet voor niks een echte shoppingQueen.


Toch ga ik zelf niet de stad in komende zaterdag of online mijn slag slaan. Ik heb twee weken geleden drie enorme, grote tassen aan kleding aan iemand gegeven. Simpelweg omdat ik veel te veel kleren heb. Het paste niet meer in mijn twee kledingkasten. Ik mag van mijzelf voorlopig niks kopen, want het is eigenlijk ook wel fijn om wat ruimte te hebben. Daarnaast is het ook goed voor de portemonnee Γ©n de meeste kleren draag ik maar weinig, omdat ik zoveel heb. Het is niet erg om kledingstukken vaker te dragen. Dat wil ik dan ook de komende tijd doen. Aangezien ik veel kledingstukken heb weggedaan die haast nieuw waren.. Dat is pas zonde!

Gaan jullie wel naar de Glamourday?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Dit vind je misschien ook leuk

13 reacties

 • Reply
  Homemadepicturemania Sao Nonac
  26/09/2014 at 3:24 am

  Oh fijn om te shoppen op spullen die men alvast kan kopen als je iets nodig hebt!
  Dat bij zoveel winkels en met flinke kortingen….. πŸ˜‰

 • Reply
  Svenja
  26/09/2014 at 7:08 am

  Jaaaa ik heb de Glamour al klaar liggen. Ben echt dol op korting en shoppen, hihi <3

 • Reply
  Denise
  26/09/2014 at 7:17 am

  Aaah ik kan echt niets meer kopen, er past werkelijk geen shirtje extra meer in mijn kast!

 • Reply
  Cindy
  26/09/2014 at 10:46 am

  Ik ga niet naar de Glamourday, maar ik ga wel online shoppen. Niet alleen voor mijzelf, maar ook voor mijn vriend. Zo fijn dat H&M, V&D, Wehkamp en Zalando mee doen. Al probeer ik het wel te beperken, echter heb ik wel een complete nieuwe herfst- en wintergarderobe nodig, nu ik 45kg ben afgevallen. Oeps!

 • Reply
  Judith
  26/09/2014 at 10:52 am

  Aaah fijne tip! Ik ga morgen shoppen in Duitsland! XO

 • Reply
  Marlissa thinkpretty
  26/09/2014 at 2:20 pm

  Ik ga zeker een kijkje nemen want was van plan eens goed online te shoppen! πŸ˜›

 • Reply
  Esther
  26/09/2014 at 3:26 pm

  Glamourday laat ik aan me voorbij gaan. Zag gisteren al bij veel zaken iets van 20% korting op de deuren hangen, maar heb me er verder niet in verdiept.. Een opgeruimde kast, en orde over je kleding die je hebt blijft het fijnste!

 • Reply
  Joy
  26/09/2014 at 3:40 pm

  Zonde! Ik heb laatst ook weer wat tassen weg gedaan, sommige items hadden gewoon de kaartjes er nog aan! Daarom mag ik alleen nog maar basics kopen πŸ™‚

  xo

 • Reply
  Maaike
  26/09/2014 at 6:32 pm

  Als ik nog even tijd heb ga ik wel even langs de H&M, even wat essentials scoren ^^

 • Reply
  Manon Boerakker
  26/09/2014 at 7:45 pm

  Hele fijne tip!

 • Reply
  Gaia
  26/09/2014 at 8:16 pm

  Super goede tip! Als ik nog tijd heb ga ik even langs!

 • Reply
  AmΓ©lie
  26/09/2014 at 9:42 pm

  Ik kijk ook al lang uit naar deze dag! Voor mij zal het ook online shoppen zijn πŸ™‚

 • Reply
  Northflix
  29/09/2014 at 6:30 pm

  Ik ben wel geweest en heb gekocht wat ik nodig/al op het oog had. (Aankopen staan op mijn blog)
  Verder had ik nog graag een paar sneakers gekocht, maar ik kon niet echt slagen.
  En het was overal ook zo ontzettend druk!

 • Laat een reactie achter