Outfit of the day | Little Black Dress

Vorige week was het dan zover. Ik had een bruiloft van iemand uit mijn directe omgeving. Spannend, maar ook erg leuk. 
Ik trok de jurk aan die ik speciaal had gekocht voor deze mooie gelegenheid. Het is een simpele jurk van de H&M, maar wel chique genoeg voor een bruiloft. Het was die dag heerlijk weer. De zon heeft de hele dag geschenen. Ik had mijn panty zelfs uit kunnen laten, zo warm was het.
Little Black Dress
Het heeft wat moeite gekost, maar uiteindelijk heb ik hem dan toch écht gevonden. Een jurk voor de bruiloft. Achteraf gezien ben ik heel blij met de keuze voor deze jurk. Zeker omdat het nogal wat moeite heeft gekost om een geschikte jurk te vinden. 
Op de voorkant zitten er roches en je kunt de jurk van voren strikken, zodat je wat taille in de jurk kan creëren. Ik had mooie bruine pumps van het merk Unisa gekocht. Deze pumps heb ik twee weken ervoor élke avond ingelopen. Helaas kon ik er aan het einde van de middag niet meer op lopen. Shame on me. Ik had écht last van mijn voeten, zelfs de ballerina’s deden nog pijn. Gelukkig was er tussendoor ook even tijd om outfit foto’s te maken, want tijdens zo’n speciale gelegenheid is het wel leuk om je outfit vast te leggen. Er zijn ook een paar hele mooie foto’s van mij en mijn vriend samen gemaakt. Daar ben ik heel blij mee. Die foto’s wil ik graag laten afdrukken als mooie herinnering.
Het was een mooie, zonnige dag. Perfect voor een bruiloft.

Jurk: H&M
Panty: Hema
Schoenen: Tommy Hilfiger
Horloge: DKNY
Wat vind je van mijn jurk?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

 • Reply
  Svenja
  04/10/2014 at 6:51 am

  Heel mooi chique jurkje <3 Staat je super mooi, vaker doen!

 • Reply
  Charlotte
  04/10/2014 at 9:15 am

  Wat een mooi, leuk jurkje! Staat je heel goed

 • Reply
  Manon Boerakker
  04/10/2014 at 10:06 am

  Staat je heel erg mooi

 • Reply
  Esther
  04/10/2014 at 10:35 am

  Heel leuk en geschikt jurkje!

 • Reply
  Joy
  04/10/2014 at 3:28 pm

  Je zag er heel mooi uit!

  xo

 • Reply
  Cindy
  04/10/2014 at 6:12 pm

  Wat een mooie jurk, staat je goed!

 • Reply
  beautylisz.com
  04/10/2014 at 8:05 pm

  Hij staat je mooi! 🙂

 • Reply
  melissa
  04/10/2014 at 8:22 pm

  Deze jurk staat je goed!

 • Reply
  Wendy
  04/10/2014 at 10:01 pm

  Mooi! dit staat je heel goed! Hoe was de bruiloft?

  XxX
  http://www.wendyvansoest.com

 • Reply
  Rowan - RebelliousyetRomantic
  08/10/2014 at 8:32 am

  Wat een mooi jurkje! En wat staat je haar je mooi zo! 🙂

 • Laat een reactie achter