On my way | H&M Bestelling

Waarom is online shoppen toch zo gemakkelijk? Zaterdagavond plaatste ik een bestelling bij de H&M. Nadat ik zaterdagmiddag een bezoekje had gebracht aan de H&M zag ik allemaal leuke items. Natuurlijk heb ik al een kast vol met kleren en heb ik eigelijk niks nodig. Toch kon ik het niet laten om een bestelling te plaatsten.
On my way
In de winkel had ik een aantal leuke items gezien, maar die waren niet meer in mijn maat vandaar dat ik een online bestelling plaatste. Tijdens mijn zoektocht naar de items die ik die middag in de winkel had gezien, zag ik natuurlijk ook weer andere leuke items. Zo zag ik dat het jurkje hierbeneden afgeprijsd was. Die moest natuurlijk wel in mijn winkelmandje gooien. Ik vind dit al een tijdje een mooi jurkje, maar hij is van de duurdere H&M collectie. Daardoor heb ik hem niet besteld. Nu was hij afgeprijsd en kostte hij nog €40,-. Hij lijkt mij namelijk heel leuk om te dragen tijdens een feestje. Ook zag ik een nepleren broek. Een leren broek staat al geruime tijd op mijn wishlist, maar die is behoorlijk duur. Ik hoop dat deze nepleren broek een beetje mooi zit. 

Ook zag ik nog dit heerlijke, flufft vest. Hij is zwart en daardoor makkelijk te combineren. Hopelijk valt die mooi. Daarnaast bestelde ik dit grijze t-shirt. Ik vind het wel iets stoers hebben, maar hij is ook leuk voor een feestje. Als laatste bestelde ik nog een zwarte rok. Deze is wat langer dan de meeste rokken. Ik vind het eigenlijk heel leuk dat die langer is. Ik ben heel benieuwd naar de items. Ik hoop dat ze erg leuk zijn!
Bestel jij wel eens bij de H&M?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram

Dit vind je misschien ook leuk

21 reacties

 • Reply
  Dagmar Valerie
  19/11/2014 at 7:53 am

  Oelalaa so pretty! Wat een heerlijke bestelling <3

 • Reply
  Alexandra [ILUMUOTI]
  19/11/2014 at 8:16 am

  Leuke aankopen! πŸ™‚
  Ik heb die Chelsea boots trouwens weer teruggebracht, haha πŸ˜‰

  xx Alex

 • Reply
  Amy
  19/11/2014 at 8:23 am

  Leuke trui en rok!

 • Reply
  Bianca | Glamorous Lifestyle
  19/11/2014 at 8:53 am

  Leuke items! Zelf bestel ik nooit bij de H&M, maar koop ik altijd in de winkel haha! Vind dat bestellen bij hun altijd zo lang duren!

 • Reply
  Merel
  19/11/2014 at 9:15 am

  Die grijze trui ziet er zoooo chill uit. En wat fijn dat je die jurk afgeprijsd hebt! Is 'ie van Trend?

 • Reply
  Denise
  19/11/2014 at 9:32 am

  Ah die trui zit volgens mij fantastisch! <3

 • Reply
  Marleen
  19/11/2014 at 9:41 am

  Leuke dingen heb je besteld! Vooral de leren broek is gaaf. Ben benieuwd of de items bevallen ! πŸ™‚ xx

  • Reply
   admindiolifestyle
   19/11/2014 at 9:47 am

   Ik ook! Ik kan bijna niet wachten! Haha! Morgen komt het pakketje!

 • Reply
  Simone -lifeofsimone-
  19/11/2014 at 10:17 am

  Leuke dingen heb je besteld! Ik ben ook benieuwd hoe die broek valt, ben al lang aan het zoeken maar vind steeds geen mooi zittende πŸ™

 • Reply
  Janniek
  19/11/2014 at 11:44 am

  Leuke items! Ik heb gister mijn bestelling binnengekregen, ik heb lekkere warme truien besteld, daar is het echt het weer voor πŸ˜‰

 • Reply
  Karlien Vermeersch
  19/11/2014 at 5:04 pm

  oh dat jurkje en die broek is geweldig!
  nu dat ik in Nederland woon, kan ik ook online bestelen, hoeraaaa πŸ˜‰

  liefs
  karlien

 • Reply
  Petra
  19/11/2014 at 6:56 pm

  aggg dat jurkje is echt heel erg leuk!….ik ben benieuwd hoe het je zal staan!

 • Reply
  Bertine
  19/11/2014 at 7:17 pm

  die nep leren broek is leuk!!

 • Reply
  Manon
  19/11/2014 at 8:01 pm

  Prachtige items heb je besteld dat jurkje is zo mooi en zo'n soort leren broek heb ik ook πŸ™‚

 • Reply
  Manon Boerakker
  19/11/2014 at 8:54 pm

  Wat een leuke items heb je besteld

 • Reply
  Joyce
  19/11/2014 at 10:47 pm

  Wat een super leuk jurkje, zal je vast goed staan! πŸ™‚

 • Reply
  Rebecca
  20/11/2014 at 2:29 pm

  Oeeh die grijze trui is echt heel erg leuk!
  Benieuwd hoe de nep leren broek gaat zitten πŸ™‚

 • Reply
  Corinne
  22/11/2014 at 2:46 pm

  Wat een toffe items! Ik gooi dagelijks mijn winkelwagentje van H&M vol, maar ook vaak weer leeg, totdat de bestelling naar m'n zin is, maar dan… heeft de postbode het ook zwaar πŸ˜‰ Benieuwd trouwens hoe de broek zit, zooo gaaf die!

 • Reply
  Claudia
  26/11/2014 at 7:49 pm

  Ik ben ook heel erg benieuwd. Ik vind het jurkje nu al fantastisch en zo lekker afgeprijsd.

 • Laat een reactie achter