Spam je blog #5

Een keer in de zoveel tijd mogen jullie spammen op mijn blog. Vandaag is het weer zover.
Spam je blog en vertel wat jouw blog uniek maakt Γ©n waarom ik jouw blog zou moeten bekijken. Het is altijd leuk om inspirerende fashion, lifestyle en home blogs te ontdekken. 
Spam er maar op los! 

Wat voor een soort blogs lees jij het liefst?

Dit vind je misschien ook leuk

22 reacties

 • Reply
  Pixels By Emilia
  22/01/2015 at 6:32 am

  Jippieee, spammen! Ik heb toevallig vandaag een WINACTIE online gezet, dus dat is denk ik wel leuk om te delen. πŸ˜€ En verder gaat mijn blog eigenlijk over alles wat ik leuk vind, van mode tot (vegan) food tot beauty… De link is: http://pixelsbyemilia.blogspot.nl/

 • Reply
  Dagmar Valerie
  22/01/2015 at 6:45 am

  Wauw superleuk en lief dat we mogen spammen! Ik schrijf dagelijks op mijn persoonlijke blog http://www.bydagmarvalerie.nl over beauty, fashion, travel Γ©n happiness. Wellicht heb je #ProjectPositief voorbij zien komen, ik heb deze in het leven geroepen om anderen te besmetten met positiviteit. Doe je mee? See you on the blog! Liefs, Dagmar

 • Reply
  Simone (lifeofsimone)
  22/01/2015 at 6:59 am

  Jaaa altijd leuk! Ik schrijf op http://www.lifeofsimone.nl dagelijks over mijn leven (duuuh) en mijn passies: fashion en beauty.

 • Reply
  Laura Boogers
  22/01/2015 at 8:53 am

  Wat leuk dat je dit doet! Mijn blog, http://www.thenewgirlintown.com, is dΓ© online life kit voor girls en jonge vrouwen. Dit betekent dat ik veel tips & tricks geef op het gebied van fashion, beauty, interieur maar ook career, school en bloggen. Daarnaast post ik ook een paar keer per week persoonlijke artikelen, foto's en outfits:)

  xx Laura

 • Reply
  Alberto Hugo Rojas
  22/01/2015 at 8:59 am

  SO FUNNY

 • Reply
  diana
  22/01/2015 at 9:13 am

  wat lief!

  mijn blog: http://www.eiland-meisje.nl
  ik post eigenlijk vanalles. fashion, food, en natuurlijk veel over mijn emigratie dit jaar naar Curacao.
  X diana

 • Reply
  Kim van Kampen
  22/01/2015 at 9:48 am

  Ik (Kim) ben Daily breakfast gestart op 19 Augustus 2013. Ik zat niet lekker in mijn vel en wilden mijn verhalen kwijt, daarom besloot ik een lifestyle blog te starten met af en toe wat artikelen. Mijn blog werd steeds een beetje groter en langzamerhand kwamen er meer artikelen online van beauty en fashion, mijn grote passie. In Juni 2014 zocht ik een helpende hand en bood Brittany zich aan, super leuk. Ik ken Brittany al langer omdat wij schoon nichtjes zijn. Haar vriend is de neef van mijn vriend. Onze lifestyle blog is ondertussen veranderd in een echte beauty, fashion & lifestyle blog. Wij halen er super veel plezier uit om dingen op de blog te schrijven en met jullie te delen. Jullie reacties raken ons daarom ook elke keer weer. Wij vinden het leuk om hard voor de blog te werken en steeds beter te worden en tips mee te pakken van iedereen. Wij hebben sinds kort Youtube helemaal ontdekt en halen hier veel plezier uit.

  http://dailybreakfast.nl

 • Reply
  Kirsten
  22/01/2015 at 10:29 am

  Super leuk! Mijn blog is: http://www.itruelyme.nl
  Nederlandse beautyblog waar je meer dan alleen beauty vindt. Lees hier dagelijks artikels over make-up reviews, fashion, lifestyle en inner beauty. Mijn motto: Being beautiful in my own way β™₯!

 • Reply
  maudgeniet
  22/01/2015 at 10:49 am

  Kom gerust eens een kijkje nemen op http://www.maudgeniet.wordpress.com! Ik schrijf over alles waar ik van geniet. Dit is onder andere reizen, weekendjes weg, lekker (uit) eten en leuke dagjes uit! πŸ™‚

 • Reply
  Manon
  22/01/2015 at 11:27 am

  Ahh wat leuk dat we mogen spammen! Ik ben Manon en blog dagelijks op http://www.manonmiaow.nl over fashion, lifestyle, health en … katten! πŸ™‚

 • Reply
  Laura
  22/01/2015 at 12:31 pm

  Jeeeej leuk dat we mogen spammen! Ik ben Laura en ik blog op http://www.lauralike.nl. Op mijn blog schrijf ik over van alles wat me bezig houdt en noem het daarom ook een lifeblog. Ik zou het super leuk vinden als je een kijkje neemt op mijn blog! X

 • Reply
  Eilish (artisticstateofmind)
  22/01/2015 at 2:56 pm

  Super leuk! Ik ben Eilish, 20 jaar (Zaterdag 21 YAY), ik blog op http://www.artisticstateofmind.nl ! Een persoonlijke blog, met beauty, fashion en lifestyle!

 • Reply
  Miss Paperfection
  22/01/2015 at 6:26 pm

  Heel leuk! Ik ben Sandra en blog op http://misspaperfection.blogspot.com over beauty, lifestyle en binnenkort over mijn creatieve bezigheden. Leuk als je eens een kijkje komt nemen. x

 • Reply
  Yvette
  23/01/2015 at 7:25 am

  Wat lief dat dit mag! <3 Hey lieve meiden! Ik ben Yvette, uit het mooie Noord-Brabant en ik schrijf op mijn blog over mijn leven en alles wat het jouwe leuker zou kunnen maken! Persoonlijke verhalen (ik ga bijvoorbeeld binnenkort trouwen!) maar ook reviews, boeken, films, fashion inspiratie en lots more! Kom je een kijkje nemen op http://Yvetteschrijft.nl? Tot snel!

 • Reply
  Birte
  23/01/2015 at 10:55 am

  Wat leuk dat we mogen spammen! Mijn naam is Birte en op mijn blog Chit Chat (www.chitchatontherocks.com) heb ik het vooral over beauty, mode en personal stuff. Als je langskomt en een commentje achterlaat, doe ik hetzelfde bij jou. Veel liefs!

 • Reply
  Diy's for you and me
  24/01/2015 at 12:42 pm

  Leuk dat we mogen spammen! Ik blog al bijna een jaar anoniem op http://www.diysforyouandme.weebly.com. Het is een blog vol inspiratie op gebied van DIY's, fotografie, maar ook persoonlijk. Ik wil je uitnodigen om er gewoon eens een kijkje te nemen. Veel liefs!

 • Reply
  Eline
  24/01/2015 at 12:50 pm

  Wat leuk dat we mogen spammen! Ik ben Eline en schrijf graag over lifestyle en inner-beauty. Over het algemeen schrijf over alles graag en later zou ik het liefst journaliste worden! Lijkt me zo leuk! Ook hou ik van fotograferen( mijn nieuwe hobby). Ik vind het fijn om creatief bezig te zijn. Een kijkje nemen mag altijd!

 • Reply
  Eva Van Den Bergh
  26/01/2015 at 3:00 pm

  Hoii! Leuk om even te mogen spammen πŸ™‚
  Mijn blog gaat over nail art en heet weeklynailart.blogspot.nl
  Ik zet er elke week een nieuwe nail art tutorial op, maar tussendoor komen er ook nog andere dingen online, die natuurlijk ook over nail art en nagellak gaat.
  x Eva

 • Reply
  Creative Neighbours
  26/01/2015 at 5:23 pm

  Hoi! Leuk dat we onze blog hier mogen delen! Wij zijn Kim en Denise en wij hebben samen een blog; creativeneighbours.blogspot.com De blog gaat over DIY's, creativiteit, home enz. We hopen dat je een kijkje wilt nemen! Veel liefs!

 • Reply
  Sax and the Pretty
  26/01/2015 at 11:20 pm

  Ha, te gek dat we mogen spammen! Sinds kort blog ik, als saxofoniste en student aan het Conservatorium van Amsterdam, op Sax and the Pretty.nl. Hier combineer ik mijn leven als muzikant met beauty en fashion. Daarnaast schrijf ik eerlijke columns over alles wat me irriteert, blij of kwaad maakt. Ik neem je mee naar mijn concerten, laat je zien hoe hoog mijn hakken zijn, welke make-up look ik draag en wat ik ga spelen. Ook ben ik begonnen met vloggen en maak ik beauty video's. Misschien kom ik je eens tegen op mijn blog! Groetjes, Femke

 • Reply
  Kirsten | Travelaar.nl
  27/01/2015 at 12:31 pm

  Wat leuk dat iedereen zijn/haar blog mag spammen! Een totaal andere niche die je niet hebt genoemd, maar misschien toch leuk om een kijkje te nemen? Samen met mijn vriend, Erick, blog ik sinds augustus 2014 op http://www.travelaar.nl. Ons persoonlijke reisblog over onze reis van bijna zes maanden door het prachtige AziΓ« en over stedentrips en vakanties in Europa. Van Turkije tot Litouwen en van Spanje tot Hongarije. Wil jij meer van de wereld ontdekken? Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen πŸ™‚ We zijn ook te volgen via Facebook: http//www.facebook.com/travelaar

 • Reply
  Debbie
  17/02/2015 at 6:17 pm

  Hoi!

  Wat leuk dat je dit doet! Ik heb sinds vorig jaar een blog met mijn zus en we hopen dit jaar meer volgers te kunnen krijgen. Neem een kijkje op http://www.stijlenschatjes.nl en lees daar over beauty, lifestyle en het leven met en zonder (jonge) kinderen. Volg ons ook op instagram: stijlenschatjes en op twitter: @stijlenschatjes.

 • Laat een reactie achter