Musthave | Gekleurde horloges voor deze zomer

Soms heb je dat gewoon, dat je op slag verliefd wordt op iets. Dit gebeurd mij misschien wel iets té gek. Ik bezoek vaak winkels en ben ook vaak online aan het rondneuzen. Dat zorgt ervoor dat ik regelmatig verliefd wordt op de mooiste items. Misschien wel iets te vaak.. Maar ach, ik ben niet voor niets een fashion blogger. Mijn hart gaat nu eenmaal harder kloppen van mooie kledingstukken, schoenen en accessoires.

Gekleurde horloges van Axcent 
Toen ik afgelopen week door de webshop van Lucardi aan het rond neuzen was, zag ik tot mijn verbazing een aantal super leuke en kleurrijke horloges van het merk Axcent. Ik moet eerlijk toegeven dat ik nog nooit van het merk gehoord heb, maar dat ik deze horloge heel tof. 

Dat ik dol ben op kleur hoef ik vast niet meer uit te leggen. Het overgrote deel van mijn kledingkast bestaat uit en kleur. Van kleurtjes word ik vrolijk en daardoor draag ik ze graag. Ik draag niet alleen gekleurde kleding, maar ook schoenen en accessoires. Toen ik deze super toffe en zomerse horloges zag staan, werd ik opslag verliefd. Wat zijn ze mooi en perfect voor het voorjaar en de zomer. Zo leuk met die felle kleurtjes en het stoffen bandje. Deze horloges zijn ook weer eens anders dan alle andere horloges. Ik zie het al helemaal voor mij hoe ik deze kleurrijke en zomerse horloge zou willen combineren. 

Wat vind jij van deze gekleurde horloges?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

Dit vind je misschien ook leuk

12 reacties

 • Reply
  Iris The Beauty Magazine
  21/03/2015 at 8:04 am

  Wat toevallig! Ik heb net ook een artikel geschreven met één van deze horloges er in!

 • Reply
  Annelot
  21/03/2015 at 8:21 am

  Super vrolijk! Leuke trend voor deze zomer!

 • Reply
  Lemontierres
  21/03/2015 at 8:44 am

  Mooie horloges! Axcent is een fijn merk. Liefs!

 • Reply
  Esther
  21/03/2015 at 9:03 am

  Wat leuk en vrolijk! Heel mooi 🙂

 • Reply
  Simone Diederich
  21/03/2015 at 9:11 am

  Oeh die witte ♡

 • Reply
  Simone Diederich
  21/03/2015 at 9:11 am

  Oeh die witte ♡

 • Reply
  Alexa Op 't Land
  21/03/2015 at 9:30 am

  deze zijn inderdaad echt super tof!

 • Reply
  Une Belle Fin
  21/03/2015 at 11:11 am

  Dit ziet er zo leuk uit!
  Ik ben opzoek naar een nieuw horloge, dus hier ga ik zeker naar uitkijken.
  belle-fin.blogspot.be

 • Reply
  Naomi Vangestel
  21/03/2015 at 11:16 am

  Ik vind ze er wel leuk, zomers & speels uitzien! Ik kende het merk nog niet tot nu! xo // Naomi in Wonderland

 • Reply
  Iris
  21/03/2015 at 11:43 am

  Zien er leuk uit, maar voor mij iets te druk! Wel leuk voor bij een witte blazer ofzo… Aargh, nu wil ik 'm ook hebben!

 • Reply
  Fleur - VitamineDate
  21/03/2015 at 11:32 pm

  Wauw! Ik wil er gewoon een hebben (of wie weet is dit ook zelf te maken..?)

 • Reply
  Styled by Romy
  23/03/2015 at 11:51 am

  Leuk, geeft net iets extra's aan je armparty!

 • Laat een reactie achter