Outfit of the day | New Metallic Shoes

Vrouwen en schoenen, dit is volgens mij dé perfecte combinatie. Welke vrouw wordt er nu niet blij van nieuwe schoenen..? Ik vind het leuk om nieuwe schoenen te shoppen en meteen allerlei combinaties te bedenken hoe ik ze wil combineren met mijn outfit. Hoewel ik vaak zeg dat ik een schoentic heb, vind ik dit zelf eigenlijk wel mee vallen. Natuurlijk heb ik veel schoenen en ik weet zeker dat ik meer schoenen heb dan de gemiddelde Nederlander. Toch als ik kijk naar de hoeveelheid kleding en accessoires die ik heb, dan zijn de schoenen in de minderheid. Waarom? Ik denk door mijn grote voeten. Ik ben namelijk lang en smal, maar mijn voeten zijn smal maar heel groot. Ik heb namelijk maat 41 of 42 in mijn schoenen. Groot voor een meisje zoals ik. Daarom vind ik lang niet alle schoenen ‘mooi’ bij mijn voeten staan. 

Metallic All Stars
Metallic schoenen zijn op dit moment razend populair. Je komt ze in veel soorten tegen. Zelf ben ik een grote fan van metallic. Het ziet er stijlvol en classy uit in mijn ogen. Toen ik deze All Stars in de webshop van Sooco zag staan, was ik meteen verliefd. All Stars zijn schoenen die ik graag draag, vooral in het voorjaar in de zomer. Ze zijn basic, makkelijk te combineren en ze lopen fijn. Daarnaast kun je ze heel gemakkelijk in de wasmachine gooien als ze vies zijn. Ideaal.

Deze schoenen zijn ook van All Star, maar niet de stoffen uitvoering, maar deze zijn van leer. Daardoor ogen ze wat chiquer. Je kunt ze leuk combineren als je een spijkerbroek oprolt, maar ik vind het ook leuk om ze onder een rokje te dragen. Meestal ogen All Stars wat stoer, maar deze uitvoering ziet er eigenlijk wel leuk en vrouwelijk uit met een stoer tintje. Eigenlijk weerspiegelen de schoenen precies mijn kledingstijl. Vrouwelijk met een stoer tintje. Kijk, deze schoenen passen helemaal bij mijn stijl!Niet alleen de metallic schoenen zijn deze zomer helemaal hip, ook de slip-ons sneakers zie je weer veel. Dit zijn een soort sneaker, maar dan zonder veter. Je kunt er zo instappen. Zelf vind ik slip-on schoenen ook erg mooi en staan leuk onder een stoere broek. 

Ik ben heel blij met deze mooie en stijlvolle sneakers. Als je op zoek bent naar een webshop vol met schoenen van de laatste trends, dat is de webshop van Sooco zeker een aanrader. Ik ben heel blij met mijn aankopen en kan het iedereen aanraden.

Top: Miss Etam
Jasje: Esprit
Riem: Costes
Broek: Vila
Schoenen: All Stars (via Sooco)
Wat vind je van mijn nieuwe schoenen?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

Dit vind je misschien ook leuk

13 reacties

 • Reply
  Eline
  07/05/2015 at 6:50 am

  Supergave sneakers!

 • Reply
  Brittany Elizabeth
  07/05/2015 at 6:57 am

  Wat een gave schoenen. Je kanten top vind ik ook erg leuk.

  Liefs, Brittany

 • Reply
  Simone -lifeofsimone-
  07/05/2015 at 7:56 am

  Ze zijn superleuk! Mooie locatie ook voor foto's.

 • Reply
  (Retro) Sonja
  07/05/2015 at 9:30 am

  Wat een leuke schoenen zeg! Staat ook heel mooi bij de outfit verder! En hele leuke foto's!

 • Reply
  Nausikaä Brimmel
  07/05/2015 at 11:06 am

  Leuke schoenen! XX

  http://www.fashionatic.be

 • Reply
  Joy
  07/05/2015 at 1:38 pm

  Toffe schoenen! Ik vind ze ook heel leuk samen met het jasje 🙂

  xo

 • Reply
  Manon Boerakker
  07/05/2015 at 5:27 pm

  Gave schoenen, staan je goed

 • Reply
  Rosanne van Dieren
  07/05/2015 at 9:11 pm

  Aah deze zijn echt heel tof. liefs

 • Reply
  OKminl
  08/05/2015 at 4:01 am

  zeer casual schoenen, ik wil ook een hebben

 • Reply
  Lisa Walen
  08/05/2015 at 7:10 pm

  Wat een toffe schoenen zeg, ze geven net een extraatje!

 • Reply
  Dress your life.
  10/05/2015 at 8:54 am

  Mooi paar! Ik zou ook graag nog metallic schoenen hebben voor deze zomer 🙂
  Naomi, x

 • Reply
  timetolivex
  16/05/2015 at 4:35 pm

  Wat een opvallende schoenen! Staat je heel leuk 🙂 Liefs! x

 • Reply
  Unknown
  18/05/2015 at 5:28 pm

  die schoenen wil ik super graag, ik zoek ze al een tijdje! Groetjes Bertine – http://www.aboutfashion.nl

 • Laat een reactie achter