Outfit of the day | Into the woods

Vorige week ben ik samen met mijn vriend een stuk gaan wandelen door Amersfoort. Tijdens onze wandeltocht liepen over allerlei verschillende bruggetjes. Die bruggetjes zien er altijd zΓ³ leuk uit. Het geeft een beetje een kneuterig gevoel. Daarbij vond ik het ook een fotogenieke plek om outfit foto’s te maken. 
Ik draag mijn mooie rode jasje van de Mango. Ik heb dit jasje al een hele tijd, maar hij heeft een tijdje in de kledingkast op mijn oude kamer bij mijn ouders gehangen. Aangezien ik niet meer zo vaak bij mijn ouders ben, heb ik hem een tijd niet gedragen. Nu ik hem weer meegenomen heb, ben ik er maar al te blij mee. Ik vind hem erg mooi! Het is een chic jasje, maar je kunt hem ook casual combineren. Stiekem vind ik het ook heel tof dat hij zo’n mooi knal kleurtje heeft. 

Sjaal: Primark
Jasje: Mango
Top: Only
Riem: Costes
Jeans: Esprit
Schoenen: Replay 
Wat vind je van mijn outfit?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reply
  Rebellious yet Romantic
  04/06/2015 at 5:27 am

  Mooie look en plek! Dat truitje heeft een vriendinnetje van mij ook, ik vind hem erg leuk! πŸ™‚ Liefs, Rowan

 • Reply
  Joy
  04/06/2015 at 8:15 am

  Je jasje is heel leuk!

  xo

 • Reply
  Manon Boerakker
  04/06/2015 at 6:28 pm

  Ik vind je top en jasje heel erg leuk!

 • Laat een reactie achter