Outfit of the day | Rode rozen

Het is zomer in Nederland. Tijd om de zomer outfits weer eens uit de kast te trekken. Hoewel ik op dit moment fulltime aan het werk ben op het kinderdagverblijf, kan ik toch een beetje genieten van het warme weer. We spelen natuurlijk ook buiten met de kinderen.
Ik mag mij (gelukkig) wel zomers kleden en hoef geen lange broek en blouse aan te trekken, omdat ik werk op een kinderdagverblijf. Dat is natuurlijk anders is dan een kantoorbaan. Toch moet ook ik er representatief eruit zien en mag het niet te kort of te bloot. Afgelopen week koos ik voor deze outfit. Een luchtig blouse gecombineerd met een zwarte rok en mijn favoriete All Stars.Top: Bershka
Rok: Promiss
Schoenen: All Stars
Wat vind je van mijn outfit?

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply
  Svenja Slootweg
  03/07/2015 at 6:05 am

  Mooie outfit heb je aan! En wat een prachtige en zomerse locatie met die schattige bloementjes op de achtergrond, love it!

 • Reply
  Simone -lifeofsimone-
  03/07/2015 at 6:59 am

  Wauw, wat zie je er mooi uit en daarnaast zijn de foto's ook nog eens prachtig. Goede keus, qua outfit Γ©n locatie.

 • Reply
  Lemontierres
  03/07/2015 at 8:08 am

  Wat een leuke outfit! En je schoenen zijn zo lekker 's zomers. X!

 • Reply
  Naomi Vangestel
  03/07/2015 at 9:48 am

  Hele lieve en comfortable outfit! Heel erg mooi hoor πŸ™‚

  xx N
  Naomi in Wonderland

 • Reply
  Manon Boerakker
  03/07/2015 at 4:10 pm

  wat een leuke outfit !

 • Reply
  Joor
  03/07/2015 at 6:58 pm

  Wauw echt super leuk!!

 • Reply
  timetolivex
  11/07/2015 at 3:07 pm

  Leuke outfit! En die All Stars zien er origineel uit πŸ™‚ Liefs! x

 • Laat een reactie achter