Outfit of the day | Statement ketting

Vorige week kwamen twee leuke pakketjes binnen. In een pakketje zat een prachtige statement ketting en in het andere pakketje zat dit mooie jeans jasje. Vandaag laat ik zien hoe ik ze combineer in een outfit.
De outfit die ik draag bestaat uit allemaal kledingstukken die nieuw zijn.. Lang leve de sale én leuke samenwerkingen. De laatste tijd ben ik een enorme fan van jeans jasjes. Ik heb heel Pinterest afgezocht voor de leukste combinaties. Een jeans jasje geeft een stoere look aan je outfit. Daarnaast kun je een jeans jasje veelzijdig combineren. Ook iets wat natuurlijk erg fijn is.

Het jeans jasje bestelde ik in de webshop van Express wear. Zelf had ik nog nooit van deze webshop gehoord. Extra leuk om er kennis mee te maken. Het aanbod van Express wear is heel divers. Ze verkopen een heleboel leuke merken zoals Ichi, Pieces, Superdry en nog veel meer! 

Zelf vind ik het altijd erg leuk om nieuwe webshops te ‘ontdekken’. Omdat ik denk dat veel mensen nog niet bekend zijn met deze webshop raad ik jullie zeker aan om een kijkje te nemen, want ze verkopen hele leuke items.

Ketting: Happiness Boutique
Top: Vero Moda
Jeans jasje: Only
Broek: Mango
Schoenen: Unisa
Ik vind deze outfit heel tof en hij behoort nu al tot één van mijn favorieten die ik veel zal gaan dragen. Ik ben enorm blij met mijn leren short die ik draag, maar ik vind mijn jeans jasje ook erg mooi net als mijn statement ketting!
Wat vind je van mijn outfit?

Dit vind je misschien ook leuk

12 reacties

 • Reply
  Simone -lifeofsimone-
  29/07/2015 at 8:07 am

  Heel leuk! Je prachtige ketting maakt het ook helemaal af.

 • Reply
  Lesley van de Langkruis
  29/07/2015 at 9:32 am

  Mooi zeg! Die ketting is ook echt geweldig mooi!

 • Reply
  DramaQueen
  29/07/2015 at 11:56 am

  Ik vind je ketting echt onwijs mooi! X

 • Reply
  Lemontierres
  29/07/2015 at 2:35 pm

  Mooie outfit! En een leuke locatie om foto's te maken. Liefs! X
  http://www.lemontierres.com

 • Reply
  Manon Boerakker
  29/07/2015 at 5:08 pm

  Wat een leuke outfit !

 • Reply
  Lisette Pool - 24/7 STYLISH
  30/07/2015 at 6:31 pm

  Super leuke look!

 • Reply
  Kim Buining
  30/07/2015 at 6:38 pm

  Wat een super tof jasje. Leuk gecombineerd!

 • Reply
  Kim Buining
  30/07/2015 at 6:38 pm

  Wat een super tof jasje. Leuk gecombineerd!

 • Reply
  Iep
  08/08/2015 at 8:06 am

  Wat een gave short zeg! Super leuk gecombineerd met het jasje en de ketting! Staat je echt super goed! Liefs Iep

 • Reply
  Natasa S.
  13/08/2015 at 4:50 pm

  Prachtige outfit! 🙂 Liefs! x

 • Reply
  Mandy de Beer
  18/09/2015 at 11:54 pm

  Leuke outfit en de ketting vind ik ook echt prachtig!

 • Reply
  Linlicious-style.nl
  15/11/2015 at 11:47 am

  Jeans jasjes zijn tijdloos 🙂 Staat je leuk!
  Die webshop ga ik eens doorspitten.

 • Laat een reactie achter