Fashion | My lovely statement necklace

Statement kettingen en ik hebben een haat-liefde verhouding. Soms draag ik heel veel statement kettingen en vind ik ze heel tof bij een outfit staan, anderzijds vergeet ik ze vaak of vind ik ze niet meer mooi. Toch heb ik een aantal favorieten die ik regelmatig draag.
Vorige week kwam er een pakketje uit Berlijn. In dat pakketje zat deze prachtige statement ketting waar ik oprecht verliefd op ben geworden. De ketting bestelde ik bij Happinnes Boutique. Deze webshop staat boordevol prachtige statement kettingen die wat duurder zijn dan de meeste statement kettingen. Wel bieden ze gratis verzending. Ik heb een aantal keer een goedkopere statement ketting gekocht, maar die zijn na een paar keer dragen stuk gegaan. Deze ketting is wat duurder en dat zie je en voel je ook. Hij ziet er kwalitatief beter uit. 

Happiness Boutique (hier)


In de statement ketting zitten roze steentjes in verwerkt en doorzichtige steentjes. Daardoor kun je hem in mijn ogen met veel verschillende outfits combineren. Er staat een outfit online waarbij ik deze ketting combineer met een jeans jasje en een leren short. Ik ben heel blij met deze ketting en jullie zullen hem nog vaak terug zien op mijn blog. 

Wat vind je van mijn nieuwe statement ketting?

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply
  Bo
  06/08/2015 at 9:33 am

  Ah wauw, die ketting is echt heel mooi πŸ™‚

 • Reply
  Chiara Pastoor
  06/08/2015 at 10:13 am

  Nice! Die staat vast heel mooi bij een witte top πŸ™‚ .

 • Reply
  Mylou - The blog next door
  06/08/2015 at 12:46 pm

  Prachtige ketting, erg mooi!

 • Reply
  Manon Boerakker
  06/08/2015 at 1:41 pm

  Wat een mooie ketting

 • Reply
  FAYE lc
  06/08/2015 at 1:59 pm

  echt een hele mooie ketting!
  door de verschillende kleuren is het super leuk als helemaal zwart aan hebt.

  XOXO Faye (van ByFaye.nl)

 • Reply
  wendy
  06/08/2015 at 11:09 pm

  Super leuk is deze. Lekker vrolijk <3

  XxX
  http://www.wendyvansoest.com

 • Reply
  Natasa S.
  17/08/2015 at 1:48 pm

  Wat een pareltje! Liefs! x

 • Laat een reactie achter