Outfit of the day | On the bridge

Outfit foto’s maken terwijl de zon schijnt is niet zo’n goed idee, daar ben ik achter gekomen toen ik deze foto’s op de computer zette. Ik heb even getwijfeld of ik deze outfit online wilde zetten, maar heb het toch gedaan. Ik vind de broek erg mooi!
Vorige week heb ik twee keer afgesproken met Fleur om outfit foto’s te maken. Hoewel de zon scheen, zijn we vol goede moed op pad gegaan om outfit foto’s te maken. De laatste tijd vinden het we lastig om een geschikte locatie te vinden. Bij de meeste ‘locaties’ zijn we al geweest of ze lijken veel op elkaar. Gelukkig hebben we zondag een aantal toffe plekken gevonden voor de volgende keren. 

Ketting: Forever21
Top: Vero Moda
Broek: Object
Schoenen: Unisa
Het is een simpele outfit en soms kan dat best leuk zijn. Wel ben ik heel blij met mijn broek. Je ziet het niet zo goed op de foto, maar de broek zit vol met allemaal shimmer/glitters. Een beetje glitter op zijn tijd kan geen kwaad. πŸ™‚
Wat vind je van mijn outfit?

Dit vind je misschien ook leuk

12 reacties

 • Reply
  Ysanne
  07/08/2015 at 8:23 am

  Leuk gecombineerd! Mooie locatie sta je ook πŸ™‚

 • Reply
  Amy
  07/08/2015 at 10:30 am

  Leuk! Mooie ketting πŸ™‚

 • Reply
  Mylou - The blog next door
  07/08/2015 at 11:38 am

  Die broek vind ik inderdaad erg tof! Te bedenken dat de zon achter je schijnt, vind ik dat de foto's nog goed gelukt zijn hoor πŸ™‚

 • Reply
  Iep
  07/08/2015 at 1:44 pm

  Wat een prachtige outfit! Leuk gecombineerd!
  Liefs Iep

 • Reply
  Manon Boerakker
  07/08/2015 at 2:44 pm

  Leuke outfit. Mooie kleur broek heb je aan.

 • Reply
  Lifebyrosie
  07/08/2015 at 6:08 pm

  Hele leuke outfit! πŸ™‚ Misschien een tip voor de foto's is dat je dezelfde locaties op meerdere manieren gebruikt! Dan is het helemaal niet nodig om iedere x iets nieuws te zoeken. Als je bijvoorbeeld een mooi watertje hebt dat je dan foto's ervoor maakt, een andere outfit vanuit een andere hoek van het paadje ernaast bijvoorbeeld of zittend aan de waterkant etc. Zo probeer ik af en toe wat af te wisselen :)!!

  Liefs! X

  • Reply
   admindiolifestyle
   09/08/2015 at 11:13 am

   Bedankt voor je lieve en uitgebreide comment. Daar heb je zeker gelijk in! Misschien dat ik het maar eens ga proberen, want waarom zou je iedere keer ergens anders staan. Haha!

 • Reply
  Jolien
  08/08/2015 at 12:32 pm

  Leuke outfit! Je ketting vind ik ontzettend mooi πŸ™‚

 • Reply
  Evelien
  08/08/2015 at 4:17 pm

  Leuke outfit! Je broek is mooi zeg. πŸ™‚

  liefs! Evelien

 • Reply
  Romy van den Bergh
  08/08/2015 at 5:57 pm

  Heel mooi die kleur van je broek!

  StyledbyRomy.nl

 • Reply
  Lemontierres
  08/08/2015 at 10:12 pm

  Ondanks het zonnige weer, zijn de foto's toch goed gelukt vind ik. Liefs! X

 • Reply
  Natasa S.
  17/08/2015 at 3:03 pm

  Leuke outfit! πŸ™‚ Liefs! x

 • Laat een reactie achter