Oproep | Ik ben op zoek naar jou!

De komende week ga ik op vakantie samen met mijn vriend. Hier heb ik ontzettend veel zin in! We gaan namelijk een road trip door Europa maken. Na deze vakantie ben ik nog twee weken in Nederland. Deze twee weken moet ik nog werken en daarna is het tijd voor een mijn reis naar Spanje. In het artikel van afgelopen zaterdag vertelde ik dat ik in september een tijdje ga reizen door Spanje. Iets waar ik ontzettend veel zin in heb!
Zoals je kunt lezen, heb ik allemaal leuke plannen in het vooruitzicht. Omdat ik natuurlijk ook een beetje wil genieten van mijn vakantie en mijn rondreis door Spanje, leek mij het leuk om tot die tijd elke week één artikel te plaatsen van iemand anders. Een soort van gastartikel, maar dan voor één keertje.

Heb je een leuke schrijfstijl en wil je graag een artikel schrijven over mode, lifestyle, food, sport of beauty en dit artikel plaatsen op mijn blog met één link naar je eigen blog? Dat kan!
Stuur je artikel naar info@diolifestyle.nl 
Wel vind ik het belangrijk dat het gastartikel van goede kwaliteit is. Het gastartikel moet goed geschreven zijn en het geleverde beeldmateriaal moet goed zijn. 
Stuur snel een e-mail en wie weet staat binnenkort een artikel van jou op mijn blog!

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply
  Naomi Vangestel
  08/08/2015 at 7:01 am

  Oh wat fijn dat je met gastbloggers gaat werken! Succes alvast om iemand te vinden! En wat gaaf dat je door Spanje gaat reizen, en Europa. Top vooruitzichten!

  x- Naomi in Wonderland

 • Reply
  Key bykim
  08/08/2015 at 8:12 am

  Heel veel plezier met je vakantie en het reizen natuurlijk! Geniet ervan XOX

 • Reply
  Marleen
  08/08/2015 at 3:18 pm

  Klinkt leuk, maar helaas heb ik het zelf ook heel druk! Ik ga ook volgende week naar Spanje! In iedergeval hoop ik dat je het leuk hebt daar! xx

 • Reply
  Lemontierres
  08/08/2015 at 9:54 pm

  Leuk idee! Ik hoop dat je fijne vakanties hebt, en ik zie uit naar de artikels van de gastbloggers. Liefs!

 • Reply
  Keys of Anouk
  09/08/2015 at 12:11 am

  Wat geweldig dat je zoveel mooie reizen gaat maken! Ik geef je groot gelijk, haha. Succes met het vinden van leuke gastbloggers, maar dat zal ongetwijfeld goed komen 🙂 xo

 • Reply
  Mylou - The blog next door
  09/08/2015 at 8:27 am

  Gave plannen heb je in het vooruitzicht! Leuk idee ook van de gastbloggers, tot wanneer kan je een artikel insturen?

  • Reply
   admindiolifestyle
   09/08/2015 at 11:12 am

   Jaa, dank je wel! Je kunt tot en met oktober gastartikels doorsturen. Tijd genoeg!

  Laat een reactie achter