Outfit of the day | Streets of Solferino

Solferino was een hele mooie plek om een bezoek aan te brengen. Ik ben dan ook heel blij dat we hier terecht gekomen zijn. Alle mooie gekleurde huizen waren allemaal fotogeniek. Daarom besloot ik om outfit foto’s te maken. Ik trok mijn geliefde leren short aan. Wat ben ik fan deze korte broek. Ook heb ik mijn nieuwe top met hartjes erop aan. Deze kocht bij de Pull and Bear. 
Gisteren stond het reisverslag online van het mooie Italië. Tijdens het schrijven van dit verslag kreeg ik weer allemaal kriebels. Het was daar zo fijn en mooi. Een aanrader voor iedereen. Omdat het er allemaal zo mooi uitzag daar, heb ik verschillende keren outfit foto’s gemaakt, want gekleurde huizen hebben we niet in Nederland. Top: Pull and Bear
Broek: Mango
Schoene: All Stars
Horloge: DKNY
 Wat vind je van mijn outfit?

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reply
  Alexandra • ILUMUOTI
  09/09/2015 at 9:30 am

  Leuk! 🙂

 • Reply
  Ines
  09/09/2015 at 9:54 am

  Ik ben fan van de tshirt!

 • Reply
  Karlien Vermeersch
  09/09/2015 at 8:31 pm

  leuke outfit meid!

  liefs
  karlien

 • Laat een reactie achter