Meet my new shoes | Donkerblauwe klassieke veterschoenen

Ooow jongens, wat ben ik blij! Ein-de-lijk heb ik ze gevonden. De perfecte veterschoenen voor mijn grote voeten. Ik kocht deze mooie leren veterschoenen in Málaga. Hoewel de meeste Spanjaarden niet zo’n grote voeten hebben als ik, heb ik  tóch mooie veterschoenen gevonden in mijn grote maat (maat 42). 
Deze schoenen zijn een typisch gevalletje van ‘you hate it or you love it’. Zelf vind ik ze natuurlijk erg mooi! Je ziet deze schoenen op dit moment heel veel en zijn daardoor ook erg trendy. Een aantal jaar geleden kocht een vriendinnetje van mij ook al van dit soort jazz schoenen, maar omdat ik het soms lastig vind om schoenen te kopen waar je voeten nóg groter in lijken, heb ik ze toen niet gekocht en ook niet meer voor gekeken. Juist omdat deze schoenen op dit moment helemaal hip en trendy zijn, is het assortiment ook heel uitgebreid. Dat heeft er tot geleid dat ik eindelijk de perfecte veterschoenen heb gevonden die niet al te groot lijken.

Ik kocht de schoenen bij een plaatselijke schoenen winkel in Málaga. De schoenen zijn van (lak)leer en van suède in het donkerblauw. Je had deze schoenen ook in het zwart, maar zelf vond ik het juist leuk om een keer voor donkerblauw te kiezen. Ik betaalde €55,- voor deze schoenen en dat is écht niet veel voor leren schoenen. 
Wat vind je van mijn nieuwe schoenen?

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reply
  Rani / iamafashioneer.com
  23/10/2015 at 9:20 am

  Oh deze zijn écht mooi! Zou ik zo in mijn eigen kleerkast zetten!

 • Reply
  Milou S
  23/10/2015 at 12:55 pm

  Ze zijn gaaf!! Ik ben zelf ook nog op zoek naar zulk soort schoenen. Echt heel leuk!

 • Reply
  Rebecca
  23/10/2015 at 5:45 pm

  Oh nee, helemaal niet iets wat bij mij past. Bij andere vind ik het super tof staan maar helaas past t niet bij mijn stijl. Fijn dat je ze eindelijk gevonden hebt!

 • Reply
  Anne-Sterre
  23/10/2015 at 6:38 pm

  I love it, vind ze echt heel leuk. Ze lijken alleen wel heel lang, maar dat komt misschien ook door de foto haha.

 • Reply
  Saskia | SASHIONBLOG.com
  24/10/2015 at 10:05 am

  Wat zijn ze leuk!! Ik vind juist dat ze er helemaal niet zo heel lang uitzien, haha. Goede aankoop! En inderdaad een prima prijs voor zulke schoenen 🙂

  – Saskia

 • Reply
  Joy
  24/10/2015 at 5:01 pm

  Yes, ik vind ze heel leuk! Mooie aankoop!

 • Reply
  Stylebygina
  25/10/2015 at 9:06 pm

  Wat een leukies!! 😀

 • Reply
  lifestyletalks.wordpress.com
  03/11/2015 at 6:10 pm

  Knappe schoenen! Wil er net zulke! Doch Malaga is een beetje ver 🙂

 • Reply
  Mariska
  28/12/2015 at 11:43 am

  Zo gaaf, ik zou ze elke dag aantrekken!

 • Laat een reactie achter