Vlog #3 | Genieten in het mooie Madrid en de mooiste AirBnB kamer

Het is alweer tijd voor mijn derde vlog die ik maakte tijdens mijn rondreis in Spanje. Deze derde vlog maakte in Madrid. Een Spaanse stad die ik erg mooi vind en zeker behoort tot mijn favoriet. In deze vlog ben ik net aangekomen in Madrid en ben ik blij om weer in Madrid te zijn en heb ik een hele mooie AirBnB kamer.

De eerste dag in Madrid heb ik heel veel gelopen en heel veel gezien. Ik vind het leuker om veel te lopen door een stad, zodat je veel meer kunt zien. Op de eerste dag heb ik een bezoek gebracht aan Sol, het El Retiro park, Gran via en nog veel meer. Ik sliep in de wijk LavapΓ­es, een multiculturele buurt op ongeveer 10 minuten lopen van Sol. Madrid is een stad die je echt een keer moet bezoeken. 

Wat vind je van mijn vlog?

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

 • Reply
  Rani / iamafashioneer.com
  27/10/2015 at 8:46 am

  Suuuperleuk! (En ook fan van James Bay?)

 • Reply
  Manon Boerakker
  27/10/2015 at 3:51 pm

  Oh wauw wat leuk zeg

 • Reply
  Rebecca
  27/10/2015 at 6:07 pm

  Jij vlogt echt alsof je het al lang doet, zo midden op straat. Zo nice!
  Mag ik zeker een voorbeeld aan nemen.
  Heel cool dat je in Madrid bent, het lijkt me echt heel erg tof!

  • Reply
   admindiolifestyle
   28/10/2015 at 6:19 am

   Dank je wel! Fijn om te horen! Stiekem vind ik het nog best spannend! hihi!

 • Reply
  Stylish Mom
  27/10/2015 at 7:39 pm

  Superleuk!

 • Reply
  Sophie
  27/10/2015 at 11:04 pm

  Leuke foto! Ik ben toevallig op dit moment in Lissabon om daar wat hot spots in kaart te brengen! Zou het super leuk vinden als je een kijkje wilt nemen als het stukje online staat :)! Ben namelijk erg benieuwd wat je vindt!! Liefs.

 • Reply
  Astrid (Timeless Elegance)
  28/10/2015 at 3:23 pm

  Wat een leuke vlog /filmpje ! πŸ˜€

  Liefs Astrid (Timeless Elegance)

 • Laat een reactie achter