Vlog #4 | Een bezoek aan de grootste rommelmarkt & koffievlekken

Yaaay! Er staat eindelijk weer een vlog online van mijn reis door Spanje. Het is de tweede vlog die ik maakte in Madrid. Aan het begin van mijn reis door Spanje vergat ik nog regelmatig mijn camera en had ik niet altijd zin om te vloggen. Eenmaal in Madrid had ik de smaak te pakken en ben ik meer gaan vloggen. 
In deze vierde vlog breng ik een bezoekje aan de grootste en bekendste rommelmarkt van Madrid. Iets wat anders was dan verwacht. Ook bracht ik een bezoekje aan de toffe hotspot OjalΓ‘ en ging er iets mis met de koffie.. Je ziet het allemaal in mijn vlog. Veel kijkplezier!
Bron

Wat vind je van mijn vlog?

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reply
  Manon Boerakker
  10/11/2015 at 4:35 pm

  Leuke vlog om te zien! Madrid ziet er wel leuk uit

 • Reply
  Milou Louleeft
  10/11/2015 at 4:52 pm

  Ik ben nog nooit in Madrid geweest maar het ziet er leuk uit. Misschien toch maar eens een tripje die kant op plannen!

 • Reply
  Claudia
  10/11/2015 at 8:21 pm

  Aah tof, hoe vond je het om alleen op stap te gaan?

 • Laat een reactie achter