Outfit of the day | Quality time in Amsterdam

Vorige week zaterdag besloot ik samen met mijn vriend spontaan een dagje naar Amsterdam te gaan. Amersfoort is natuurlijk niet zo ver weg van Amsterdam, binnen een halfuur sta je op Amsterdam centraal. Ideaal. Het was een heerlijke warme zonnige dag. Een beetje quality time samen kan geen kwaad.
Als ik terug denk aan vorige week zaterdag verschijnt er weer een glimlach op mijn gezicht. Wat was het fijn! Nadat we aangekomen waren, besloten we op de Oosterdokkade in het zonnetje ergens te gaan lunchen. We wilden graag OV fietsten huren, maar helaas waren die bij het centraal station op, dus we besloten te gaan lopen. Na een heerlijke lunch liepen via de Chinese buurt naar het centrum waar we lekker in de zon langs de grachten liepen en een bezoekje brachten aan het Leidseplein. Ook bezochten we een aantal schoenen winkels, omdat mijn vriend nieuwe schoenen nodig had.

Trui: Mango
Rok: Mango
Laarzen: SPM
Tas: SPRDLX
Horloge: DKNY

En als je dan toch in het mooie Amsterdam bent, kun je net zo goed outfit foto’s maken. Vind je niet? (: Dat dacht ik toch dus ook. Amsterdam staat vol met prachtige straten, hoekjes, trapjes en andere mooie plekken waar je outfit foto’s kunt maken. Ik draag een nieuwe trui en een nieuwe rok. Hoewel ik de trui misschien al een halfjaar geleden gekocht heb, heb ik hem pas twee keer gedragen. Ook draag ik een koker rok. Deze koker rok kocht ik in Spanje. Ik merk dat ik de laatste tijd steeds meer rokjes draag, omdat ik rokjes stiekem toch wel heel erg leuk vind en mooi vind staan.

Wat vind je van mijn outfit?

Dit vind je misschien ook leuk

13 reacties

 • Reply
  Stylebygina
  11/11/2015 at 7:54 am

  Ja, Amsterdam heeft zeker van die mooie panden om foto's te schieten! πŸ˜› Ik vind je trui en jas heel erg leuk!

 • Reply
  Key bykim
  11/11/2015 at 8:00 am

  Ohh ik vind je sweater heel erg leuk!

 • Reply
  Beauty Unboxing
  11/11/2015 at 8:00 am

  Super leuke trui!

 • Reply
  Anne-Sterre
  11/11/2015 at 10:02 am

  Leuke outfit. Amsterdam is zeker een goede locatie om wat outfitfoto's te maken.

 • Reply
  Elles [3lles]
  11/11/2015 at 10:43 am

  Inderdaad, als je in Amsterdam bent is het echt super leuk om foto's te schieten. Bij die mooie huizen met die prachtige trappen. Ik vind je outfit super mooi!
  Xoxo

 • Reply
  Manon Boerakker
  11/11/2015 at 12:59 pm

  Leuke outfit heb je aan. Dei trui en sjaal vind ik erg leuk.

 • Reply
  LiefsLaaura
  11/11/2015 at 1:16 pm

  Heel mooi, ik vind je sjaal zo leuk! X

 • Reply
  Hanna
  11/11/2015 at 1:47 pm

  Leuke outfit! Mooie combinatie met je laarzen, rokje en je trui!

 • Reply
  Annelie
  11/11/2015 at 3:55 pm

  Leuke foto's! Heerlijk om soms eens even samen tijd door te brengen in een andere stad! πŸ™‚

 • Reply
  Rebecca
  11/11/2015 at 5:14 pm

  wat een onwijs mooie foto's! Heerlijk zo zonnig ^^

 • Reply
  Lemontierres
  11/11/2015 at 8:13 pm

  Leuke outfit. En Amsterdam is inderdaad heel fijn om foto's te maken. πŸ™‚ Liefs!

 • Reply
  Eilish (artisticstateofmind)
  12/11/2015 at 3:30 pm

  Wat een leuke sjaal! inderdaad een perfect plekje voor foto's!

 • Reply
  Alexandra H
  12/11/2015 at 6:25 pm

  Leuke outfit en foto's! πŸ™‚

  xx

 • Laat een reactie achter