Al het moois dat bloggen met zich mee brengt

Dat bloggen mooie dingen met zich mee brengt is ondertussen wel bekend. Sinds ik blog heb ik al enorm veel mooie momenten beleefd waar ik heel dankbaar voor ben. Ik heb niet alleen heel veel nieuwe mensen leren kennen, maar ik heb ook mooie spullen mogen ontvangen, aanwezig geweest op exclusieve events en veel geleerd op het gebied van bloggen. 

Nu ik afgestudeerd ben en op zoek ben naar een baan, merk ik nog meer hoé leuk en fijn ik het vind om te werken aan mijn blog en content te creëren. Dat is ook de reden dat ik op zoek ben naar een fulltime baan waar ik bezig kan zijn met het creëren van content. Het liefste zou ik mijn eigen blog willen uitbreiden en mijn werk er van maken. Maar diep van binnen weet ik dat dit haast onmogelijk is. Oké, ik krijg best wel wat spullen, maar met spullen kun je niet de huur betalen. Daarnaast weet ik dat ik nogal iemand ben die van zekerheid houd. Dat wordt een beetje lastig als je voor jezelf begint.

Ondertussen blog ik alweer twee jaar en ik heb er nog nooit een minuut spijt van gehad. Ik vind het heerlijk om te schrijven en mijn verhaal kwijt te kunnen. Vroeger hield ik altijd een dagboek bij, tegenwoordig houd ik een blog bij. Bijna hetzelfde. 😉 Daarnaast vind ik het heerlijk om creatief te zijn, bezig te zijn met fotografie en natuurlijk mode. Vanaf kleins-af-aan was ik al bezig met mode. Ik wilde namelijk zelf bepalen wat ik aantrok. Ik was ook heel jong toen ik kleedgeld kreeg. Blij als een klein kind was ik toen. Ik mocht toen eindelijk zelf bepalen wat ik kocht en wat ik droeg. Bloggen in combinatie met mijn passie voor mode leek uitstekend samen te gaan. Hoewel ik het aan het begin wel nog ongemakkelijk vond om voor de camera te staan en dit te delen op mijn blog weet ik nu niet beter. 

Mijn blog is – net als mij – het laatste jaar veranderd. Ik schrijf nog steeds over mode, maar minder dan een tijd terug. Daarnaast ben ik steeds meer over reizen gaan schrijven en deel ik regelmatig persoonlijke updates en mijn hersenspinsels. Het blijft heerlijk om te doen. 

Ik stond zelfs een keer in het AD.
Soms is het nog een beetje onwerkelijk wat er door mijn blog allemaal op mijn pad is gekomen. Ik mocht de meest exclusieve events bezoeken, ontving de mooiste en grootste goodiebags, maakte verschillende persreizen, bouwde een netwerk op en ik ontvang dagelijks veel lieve comments. Bizar, maar waar. Dingen waar ik ontzettend dankbaar voor ben. Mijn blog is nu mijn visite kaartje, iets wat op dit moment heel handig is omdat ik aan het solliciteren ben. Mijn blog is een spiegelbeeld van mij als persoon. Daarnaast is mijn blog ook mijn portfolio en kan ik tijdens sollicitatiegesprekken laten zien wat ik in mijn mars heb. 
Wat mij de afgelopen maanden nog trotser maakt zijn de bezoekersaantallen. Die zijn de afgelopen tijd namelijk enorm gegroeid, net als mijn volgers via social media kanalen. 
Dank je wel!

Dit vind je misschien ook leuk

15 reacties

 • Reply
  LiefsLaaura
  14/11/2015 at 10:16 am

  Nou, graag gedaan hoor. Nee grapje haha. Maar het is je allemaal van harte gegund! X

 • Reply
  Claudia
  14/11/2015 at 11:05 am

  Wat onwijs leuk om te horen! Je bent ook super goed bezig en ik vond het ook heel leuk om je reis door Spanje te zien.

  • Reply
   admindiolifestyle
   15/11/2015 at 9:50 am

   Leuk om te horen! Ik vond het ook leuk om mijn ervaringen tijdens mijn reis te delen. (:

 • Reply
  Manon Boerakker
  14/11/2015 at 11:30 am

  Ga zo door, je doet het super!

 • Reply
  Kimsbloglife
  14/11/2015 at 12:55 pm

  Leuk dat je blog zo gegroeid is en mooi om te lezen hoe je alles waardeert wat bloggen met zich meebrengt. Ik vind het ook een hele leuke hobby!

 • Reply
  Elles [3lles]
  14/11/2015 at 1:19 pm

  Leuk dat het steeds beter gaat met je blog. Het blijft leuk als je 1 volger bij hebt! En dat geeft nog meer motivatie.
  Xoxo

  • Reply
   admindiolifestyle
   15/11/2015 at 9:51 am

   Klopt, dat blijft altijd leuk en het geeft je de beste motivatie die er is!

 • Reply
  Quinty Schoot
  14/11/2015 at 7:32 pm

  Leuk om ts lezen! Wat gaaf dat je in de krant hebt gestaan zeg!

 • Reply
  Styled by Romy
  15/11/2015 at 5:28 pm

  Superleuk dat het zo goed gaat met je blog! Bij mij gaat het ook enorm goed, mijn blog groeit heel erg en ik heb steeds superleuke samenwerkingen.

 • Reply
  Suzanne
  17/11/2015 at 9:40 am

  Super leuk dat het zo goed gaat met je blog en dat komt vooral omdat je er zoveel plezier in hebt!

 • Reply
  Lisa Groot
  18/11/2015 at 6:40 am

  Fijn dat je zo positief bent over je blog en het bloggen zelf. Heel veel succes met het zoeken van een baan, hopelijk kan je blog je helpen! Liefs

 • Laat een reactie achter