De leukste outfits van het afgelopen jaar #1

Het afgelopen jaar zijn er al heel wat verschillende outfits online gekomen. Stiekem vind ik het erg leuk om terug te kijken welke outfits ik allemaal gedragen heb. Zelf zie ik ook dat mijn stijl het afgelopen jaar veranderd is. Mijn kledingstijl wordt steeds wat chiquer. Vrouwelijk met stoer tintje. Vandaag deel ik mijn favoriete outfits van het afgelopen jaar. Kijk je mee?

Zelf vind ik het grappig om terug te zien wat ik allemaal gedragen heb. Ik ben fan van de eerste outfit en de outfit met de gestreepte broek met een blauwe broek. De laatste tijd heb ik weer heel veel nieuwe kleding gekocht of gekregen. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan met het combineren van nieuwe outfits en het maken van nieuwe outfit foto’s. 

Outfit

Outfit
Outfit
Outfit 
Outfit 
Outfit
Outfit

Welke outfit is jouw favoriet?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest 

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reply
  Etc eex
  19/11/2015 at 8:41 am

  Gafe items en looks heb je dit jaar laten zien!
  XOXO esmee

 • Reply
  Tineke
  19/11/2015 at 10:05 am

  Wat een mooie outfits, die met de jasjes vind ik erg leuk!
  Liefs

 • Reply
  Simone -lifeofsimone-
  19/11/2015 at 1:18 pm

  Ik vind vooral de outfit die je laatst in Amsterdam op de foto hebt gezet heel mooi. Ik vind die lichte kleur van de trui je heel mooi staan.

 • Reply
  Sisters and Sisters
  19/11/2015 at 2:41 pm

  leuke/ mooie verschillende outfits xx

 • Reply
  Saskia | SASHIONBLOG.com
  20/11/2015 at 11:29 am

  Ik vind zo'n overzicht altijd zo leuk om te zien! Je streepjesbroek is leuk ๐Ÿ™‚ Ben benieuwd naar al je nieuwe items!

  – Saskia

 • Reply
  liesvandamme
  21/11/2015 at 4:01 pm

  De outfit met het fluffy jasje is mijn favoriet!

  http://www.precieslies.weebly.com

 • Laat een reactie achter