Outfit of the day | Blog Struggles

Het is weer tijd voor een herfst outfit. De laatste paar dagen wordt het steeds kouder, brrr! Ik was even vergeten hoe koud het ook alweer kon worden. Stiekem vind ik het dan helemaal niet zo leuk om mijn jas uit te trekken om foto’s te maken, maar ach het is natuurlijk ook fijn als ik weer een nieuwe outfit voor jullie heb. Kijk je mee?
De laatste tijd merk ik dat ik een beetje struggle met mijn blog. Ik merk dat ik andere prioriteiten moet stellen en dat ik niet meer elke avond achter mijn computer kruip zoals voorheen. Ik vind het nog steeds leuk om outfit foto’s te maken, maar ik heb daar ook niet altijd zin in. Soms vraag ik mij wel eens af in hoeverre mijn blog nog bij mijn huidge leven past. Ik bedoel, op dit moment zit ik in een achtbaan en ik heb geen idee wanneer die stopt. Zoals jullie weten ben ik druk aan het solliciteren en op zoek naar een leuke fulltime baan. Daarnaast werk ik als oproepkracht bij een kinderdagverblijf en ben ik bezig met een grote freelance opdracht. Lekker druk, maar de onzekerheid vind ik ook een beetje lastig. Ik weet namelijk niet of ik morgen al een baan heb en of ik daar meteen moet beginnen, of dat deze situatie zo nog even doorgaat. Daarnaast zit er een verhuizing aan te komen. Ook dit is afhankelijk van het feit hoe snel ik een baan vind. Het kan zijn dat ik over een maand al ga verhuizen, maar het kan ook nog even duren. Allemaal erg spannend. Mijn vriend slaapt nu wat meer bij mij en dan vind ik het ook niet zo gezellig om dan achter de laptop te kruipen, aangezien we elkaar al niet zo heel veel zien. Zoals je merkt is mijn leven de laatste tijd veranderd. Het is turbulent en ik ben geen idee wanneer er meer regelmatig en zekerheid komt. 

Jas: Vero Moda
Vest: TK Maxx
Top: Esprit
Broek: Vero Moda
Schoenen: Sasha Shoes

Omdat solliciteren en mijn freelance opdracht mijn grootste prioriteit zijn (ik wil graag een fulltime baan vinden en ik wil mijn best doen voor de freelance opdracht zodat het bedrijf goed kan zien wat ik in mijn mars heb), zal ik de komende tijd om de dag gaan bloggen. Ik vind het wel belangrijk om goede content te leveren. Dan maar een artikel minder, maar wel van goede content. 

Wat vind je van mijn outfit?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

Dit vind je misschien ook leuk

18 reacties

 • Reply
  Simone -lifeofsimone-
  25/11/2015 at 6:49 am

  Begrijpelijk hoor meis! Heel veel succes met solliciteren Γ©n de opdracht. Ik vind de foto's heel mooi geworden, je haar zit ook echt heel leuk.

 • Reply
  Key bykim
  25/11/2015 at 7:54 am

  Ik herken dit heel erg, op dit moment ben ik erg veel bezig met mijn opleiding en heb ik gewoon niet zo veel tijd voor mijn blog. Ook snap ik je onzekerheid, omdat ik nog niet weet wat ik wil hierna. Beter minder artikelen maar dan wel een goeie content!

 • Reply
  Romy
  25/11/2015 at 10:37 am

  Ik snap heel goed dat je het mega druk hebt! En inderdaad het is beter om kwalitatief goede artikels te leveren dan punt gaan voor de hoeveelheid artikels. Wel een leuke outfit, vooral je shirtje, je ziet alleen niet supergoed de details haha, maar voor zover ik het kan zien vind ik hem tof!

 • Reply
  Margo
  25/11/2015 at 12:18 pm

  Toffe broek zeg! Die kleur! Heel leuk. Neem inderdaad je tijd, soms is het beter om andere dingen voorrang te geven. Hoop dat je snel een baan vindt!

 • Reply
  LiefsLaaura
  25/11/2015 at 1:23 pm

  Hele mooie foto's! De kleur van je broek vind ik zo pretty. X

 • Reply
  Manon Boerakker
  25/11/2015 at 1:27 pm

  Heel begrijpelijk dat je om de dag gaat bloggen andere dingen gaan voor! Succes met alles meiss. Oh je hebt trouwens een leuke outfit aan en mooie fotos heb je gemaakt

 • Reply
  Karen
  25/11/2015 at 1:39 pm

  Dat is toch heel begrijpelijk? Je blog is je hobby, niet je baan, dus kijk gewoon hoe het loopt. Succes met de sollicitaties!

 • Reply
  Dina
  25/11/2015 at 3:03 pm

  Wat ben je toch een mooie meid! Dat vest lijkt me heel fijn trouwens. En zo begrijpelijk wat je zegt over het bloggen, als het even niet uitkomt, dan komt het gewoon even niet uit.

 • Reply
  Karlien Vermeersch
  25/11/2015 at 5:40 pm

  mooie outfit!
  veel succes met je freelance werk!

  liefs
  Karlien

 • Reply
  Bianca
  25/11/2015 at 10:45 pm

  Mooie outfit, super mooi vest ook en het is idd ineens een stuk kouder de laatste dagen, brr

 • Reply
  Alexa Op 't Land
  26/11/2015 at 9:45 am

  Leuke outfit en vervelend he dat het kouder is en je toch zonder je jas op de foto wil.. Struggle is real

 • Reply
  Joy
  26/11/2015 at 1:51 pm

  ik snap je heel goed. Ik blog daarom nu zelf 2 keer per week. Sommige dingen gaan gewoon voor. Het offline leven is gewoon te belangrijk.

  Beetje raar om nu nog te zeggen, maar je haar zit echt super leuk op de foto's!

  xo

 • Reply
  Elisabeths Musthaves
  26/11/2015 at 2:01 pm

  Ik snap precies wat je bedoeld! Daarom probeer ik vaak vooruit te werken zodat ik toch een leuk artikel online kan gooien. Ook maak ik meerdere outfit foto's op een dag. Ik ga dan met een vriendin een uurtje of 2 alleen maar verschillende outfit foto's maken in de buurt op verschillende locaties. Natuurlijk lukt het niet altijd en heb ik wel eens een weekje dat ik niks kan posten.

 • Reply
  Lisa Walen
  26/11/2015 at 3:51 pm

  Gewoon lekker aan jezelf blijven denken, alleen bloggen als het kan. Ik vind je blouseje echt heel mooi <3

 • Reply
  Styled by Romy
  26/11/2015 at 6:37 pm

  Mooie foto's en heerlijk vest!

 • Reply
  Kimberley
  27/11/2015 at 6:31 am

  Met je blog komt het echt wel goed πŸ™‚ En je outfit is heel leuk, vooral je vest!

 • Reply
  karolina ΕΎ
  28/11/2015 at 4:29 pm

  Love that outfit, xo!

  http://www.karolinakz.blogspot.com

 • Reply
  Mariska
  11/12/2015 at 8:08 am

  Om de dag bloggen is toch hartstikke prima? Je moet ook nog wel op belangrijke dingen kunnen focussen natuurlijk. Hopelijk vind je snel een baan!

 • Laat een reactie achter