VLOGMAS | Outfit shoots, Flikken Maastricht & Koffie date

Jaaa, je leest het goed! Misschien heb je het al gelezen op één van mijn social media kanalen, maar ik ben begonnen met vlogmas. Dat houdt in dat ik in de maand december élke dag vlog. Omdat de maand december altijd heel druk is met Sinterklaas, mijn verjaardag, Kerst en oud en nieuw leek mij het heel leuk om het dit jaar gewoon te proberen. Daarnaast is december natuurlijk de gezelligste maand van het jaar met de kerstboom en alle leuke en sfeervolle lichtjes! 

Omdat ik natuurlijk ook gewoon werk, is het voor mij niet haalbaar om elke dag een vlog te uploaden. Daarom dat ik besloten heb om iedere keer 3 dagen achter elkaar te plakken, zodat je een wat langere vlog per keer hebt. Ik vind het heel spannend en ben benieuwd of ik het de hele maand vol houd. Maar tot nu toe vind ik het heel leuk!

Wat vond je van mijn eerste vlogmas?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reply
  Marloes Meeusen
  04/12/2015 at 11:26 am

  Ah leuk gedaan! Ik ben nog steeds niet begonnen aan het vloggen. Dat zet ik op mijn lijstje voor volgend jaar dan maar haha!

 • Reply
  Manon Boerakker
  04/12/2015 at 3:37 pm

  Ik durf echt niet te vloggen! Ik vind dat je het heel erg leuk doet!

 • Reply
  Hillene
  04/12/2015 at 7:36 pm

  Leuke vlog! Volgens mij zag ik je vandaag lopen in Amersfoort, bij de Albert Heijn bij het Sint Jorisplein (:

  • Reply
   admindiolifestyle
   04/12/2015 at 7:55 pm

   Dank je wel! Dat kan heel goed. Ik was vandaag in de stad en woon natuurlijk in Amersfoort. De volgende keer moet je maar even 'hoi' zeggen! Vind ik leuk!

  Laat een reactie achter