Vlog #6 | Aangekomen in Sevilla

Yay! Het is weer tijd voor een nieuwe vlog! Dit is de eerste vlog in het mooie Sevilla. Een Spaanse stad waar je het echte Spaanse leven kunt proeven. Dit was mijn eerste keer in Sevilla en ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk ben. Wat een prachtige stad vol met cultuur!
De eerste dag in Sevilla ben ik op ontdekkingstocht gegaan en gaan kijken wat de stad allemaal te bieden heeft. Ook kun je zien dat in een huis verbleef waar geen dak op de woonkamer zat. Simpelweg omdat het er toch altijd warm is en het haast nooit regent. Best gek eigenlijk. Je ziet het allemaal in de vlog. 

Ben jij al eens in Sevilla geweest?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reply
  Sabrina & Sara
  05/12/2015 at 6:33 pm

  Sevilla is such an amazing city!

  xo,
  Sara

 • Reply
  Desiree Wanders
  05/12/2015 at 9:14 pm

  Wat ontzettend leuk om te zien!

 • Reply
  Anoniem
  11/12/2015 at 8:03 am

  Thanks for sharing.I love it!
  http://www.newyearoutlet.co.uk

 • Laat een reactie achter