Vlogmas | Sinterklaasavond, de kerstmarkt & sollicitatiegesprekken

Yay! Vorige week stonden de eerste vlogs online van vlogmas en vandaag deel ik alweer drie nieuwe vlogs. Ik had niet verwacht het vloggen mij zo goed beviel. Ik vind het Γ©cht leuk om te doen. Het enige nadeel is dat niet iedereen uit mijn omgeving op de camera wil, maar toch.
Zoals ik de vorige keer ook al zei, plak ik iedere keer drie vlogs aan elkaar, omdat het voor mij niet haalbaar is om elke dag een nieuwe vlog te uploaden. Maar och, dit komt op hetzelfde neer. De afgelopen dagen vierde ik Sinterklaas, maakte ik een surprise die niet zo mooi was gelukt, hielp ik mijn moeder op een kerstmarkt en had ik sollicitatie gesprekken. 
Update:
Tot mijn schrik zag ik dat ik maar liefst 4 vlogs achter elkaar heb gezet in plaats van 3 vlogs zoals ik zei. Dat maakt niet uit, maar dan hebben jullie vandaag een lange vlog en de volgende vlog is dan wat korter. 

Wat vond je van mijn vlogs?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

 • Reply
  Ysanne
  10/12/2015 at 12:16 pm

  Wat leuk om te zien! Jammer dat je de kaartjes niet hebt kunnen krijgen, bizar dat het zo snel uitverkocht is he!

 • Reply
  Manon Boerakker
  10/12/2015 at 1:44 pm

  Vervelend dat alles zo snel is uitverkocht. Vele krijgen geen kans om een kaartje te bemachtigen!

 • Reply
  Lisa
  10/12/2015 at 7:26 pm

  Jammer, het leek me wel leuk om te kijken maar ik kan je gewoon niet verstaan, zo'n zwaar accent en dan ook nog zo snel praten.

  • Reply
   admindiolifestyle
   11/12/2015 at 7:55 am

   Jammer om te horen! Ik weet dat ik snel praat en probeer er op te letten. Maar mij accent valt toch wel mee..?

  • Reply
   Anoniem
   12/12/2015 at 10:08 pm

   Helemaal niks mis met je accent, je bent goed te verstaan! Het verbaasde me wel dat je 'patat' zei in plaats van 'friet', kan als Limburgse toch niet πŸ˜‰

  • Reply
   admindiolifestyle
   13/12/2015 at 6:44 pm

   Hahahah! Hier moest ik een beetje om lachen! Je hebt helemaal gelijk, het is friet in plaats van patat. Alleen op een of andere manier zeg ik hier patat. ;p

 • Reply
  Anoniem
  11/12/2015 at 8:04 am

  So in love with your post.Beautiful!
  http://www.newyearshoponline.com

 • Reply
  Juudith
  11/12/2015 at 3:34 pm

  ahh balen dat je geen kaartjes hebt kunnen krijgen voor Adele! Leuke surprise heb je gemaakt! Leuk die combi van die broek met die grijze trui! leuke dingetjes heeft je mams zeg in haar kraampje! beter dat je een sollicitatie gesprek gehad hebt en er dan nog een had! Fijn dat het 2e gesprek zo goed ging!

 • Laat een reactie achter