Outfit of the day | De Varkensmarkt in Amersfoort

Yay voor het feit dat ik de laatste tijd weer regelmatig outfit foto’s maak en deze maar al te graag met jullie wil delen. Het is en blijft toch een van de leukste dingen om te doen. Naast het maken van outfit foto’s en het schrijven van de artikelen daarbij, merk ik dat ik het ook heerlijk vind om allerlei hersenspinsels te delen waarmee ik worstel. Afijn, nu is het tijd voor deze outfit die ik maakte op de Varkensmarkt in Amersfoort.
Jup, in Amersfoort ligt er een straat die de Varkensmarkt heet. Een straat midden in het centrum van Amersfoort. Deze outfit foto’s maakte mijn vriend vorige week voordat we gingen ontbijten bij de V&D. Misschien is het al opgevallen, maar mijn vriend en ik beginnen een verslaving te ontwikkelen voor de ontbijtjes van de V&D. Die bevallen erg goed zeg maar! 

Jas: Vero Moda
Vest: Zara
Blouse: Costes
Broek: SuperTrash
Tas: SPRDLX
Schoenen: Sacha
Sjaal: Stradivarius
Wat vind je van mijn outfit?

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reply
  Anoniem
  18/12/2015 at 7:42 am

  You look stunning girl!
  http://www.onlinebestmall.com/

 • Reply
  Alexa Op 't Land
  18/12/2015 at 10:06 am

  Tof dat je hier foto's hebt gemaakt!

 • Reply
  Sandra
  18/12/2015 at 11:12 am

  Yay, nog iemand die verslaafd is aan La Place ontbijtjes! Hihi. Te lekker!
  Gave foto's zijn het geworden. Ik vind vooral je jas super tof! πŸ™‚

 • Reply
  Manon Boerakker
  18/12/2015 at 4:00 pm

  Je ziet er leuk uit!

 • Reply
  Sija
  18/12/2015 at 4:23 pm

  Leuke ouftits! Die tas is trouwens prachtig <3

 • Reply
  Mariska
  18/12/2015 at 5:32 pm

  Die La Place ontbijtjes zijn echt heerlijk! Ik vind je blouse en laarsjes heel erg leuk!

 • Reply
  Joanne Maalderink
  18/12/2015 at 6:06 pm

  Leuke laarsjes! πŸ™‚

 • Reply
  Marloes Meeusen
  18/12/2015 at 7:05 pm

  Erg leuke outfit weer. Die jas is heel tof!

 • Reply
  Karlien Vermeersch
  18/12/2015 at 8:12 pm

  leuke outfit weer
  staat je goed en toch ook casual

  liefs
  Karlien

 • Laat een reactie achter