Outfit | De feestcollectie van Shoeby

Aah, nog maar twee dagen en dan is het alweer Kerst. Als ik terugkijk naar het afgelopen jaar dan is het Γ©cht voorbij gevlogen. Tijdens Kerst (en NYE) mag je outfit net dat beetje meer en vind ik het zelf maar al te leuk om voor een gewaagde en feestelijkere look te gaan. Toch vier ik Kerst ‘gewoon’ met mijn familie thuis, trekt iedereen wel mooie kleding aan, maar je hoeft Γ©cht niet in drie deling kostuum of party dress met high heels aan te komen. πŸ˜‰ 

Tijd om een andere, maar toch feestelijke outfit samen te stellen. Hoewel ik mijn kledingkasten vol heb hangen met veel te veel kleding waar ik de komende jaren elke dag een andere outfit mee zou kunnen aantrekken, blijft het gewoon leuk om ook nieuwe items te scoren. Afgelopen week kwam er een mooie zwarte tregging binnen van de feestcollectie van Shoeby. Eerlijk is eerlijk, normaal zou ik zelf niet zo snel zo’n soort tregging kopen, omdat ik een tregging geen broek vind. Je moet er dus altijd iets langs overheen dragen, omdat ik het anders niet mooi vind aan de achterkant. Toch ben ik (natuurlijk) deze uitdaging aangegaan en heb ik denk ik wel een toffe outfit samengesteld. Kijk je mee?

Ik ben voor een feestelijke blouse met gouden glitter details gegaan. Deze blouse is net wat langer, waardoor die prima over je billen valt. Omdat een blouse alleen beetje koud is en ook een tikkeltje saai heb ik gekozen om er een mooi aubergine kleurtje jasje overheen te dragen. Dit maakt de outfit precies af.

Wat vind je van mijn outfit?

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reply
  LiefsLaaura
  22/12/2015 at 1:55 pm

  Mooi vest! Of jasje, hoe je het ook mag noemen. X

 • Reply
  Manon Boerakker
  22/12/2015 at 3:57 pm

  Oh wat leuk allemaal. Ben benieuwd hoe dat jasje je staat !

 • Reply
  Eilish (artisticstateofmind)
  22/12/2015 at 8:52 pm

  Die fluffy jas <3

 • Reply
  Bertine
  22/12/2015 at 9:02 pm

  oh wat leuk zo bij elkaar!

 • Laat een reactie achter