Outfit of the day | Party Look

Het is tijd voor een feest outfit. Hoewel ik deze outfit al een paar weken geleden heb geshoot, komt die – door de drukte – nu pas online. Naast Kerst is er ook nog oud & nieuw waarbij je feestkleren uit de kast mogen. Zelf vind ik deze outfit erg tof. Ik hou van glitter en meestal is een glitterrokje door de week een beetje overdressed, maar met de feestdagen kan dat geen kwaad. Wat voor een outfit draag jij het liefst met Kerst?
Een paar weken geleden sprak ik met Alexa af, ook een blogger uit Amersfoort – om samen outfit foto’s te maken. De afgelopen maand had ik daar nog voldoende tijd voor, maar dat zal vanaf komend jaar wel veranderen als ik dan fulltime aan het werken ben. Dan kan ik niet meer ‘even’ op dinsdagmiddag naar de stad om foto’s te maken, maar dan zit ik de hele dag op kantoor. Maar dat maakt helemaal niks uit, want ik heb ontzettend veel zin in mijn nieuwe baan! 

Jas: H&M
Colbert jasje: H&M
Top: H&M
Rok: Mango
Panty: River Island
Schoenen: Winkeltje in Málaga
Wat vind je van mijn outfit?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest 

Dit vind je misschien ook leuk

10 reacties

 • Reply
  Sija
  29/12/2015 at 8:23 am

  Leuke outfits! Zo'n wollige jas lijkt me echt heerlijk om lekker in weg te kruipen als het koud is 🙂

 • Reply
  Mariska
  29/12/2015 at 9:09 am

  Leuke outfit, klaar voor een feestje!

 • Reply
  Sojuul
  29/12/2015 at 9:37 am

  Oh die jas is mooi!

 • Reply
  Jaimy en Laura
  29/12/2015 at 10:31 am

  Leuk rokje!!

 • Reply
  Iep
  29/12/2015 at 11:21 am

  Een heerlijke kerst outfit! Ik vind glittertjes met kerst ook altijd heel erg leuk. En met oud & nieuw trouwens ook! Het staat je super goed. Alvast een heel erg fijn 2016 Dionne!
  Liefs Iep xo

 • Reply
  Manon Boerakker
  29/12/2015 at 2:48 pm

  Wauw wat een leuke outfits heb je aan!

 • Reply
  Rebecca
  29/12/2015 at 6:18 pm

  Dit is echt een hele leuke outfit!
  De top vind ik ontzettend mooi

 • Reply
  Daphne G
  29/12/2015 at 8:22 pm

  Ohhh wat leuk dat glitterrokje! En wat een leuke locatie om foto's te schieten zeg <3

 • Reply
  Anoniem
  30/12/2015 at 8:13 am

  I am finding that it is very stylish.You have a beautiful view!
  http://www.officialpatagonia.com

 • Reply
  Alexa Op 't Land
  30/12/2015 at 4:36 pm

  ik zat al te wachten op je foto's, ze zien er goed uit en de outfit vind ik je nog steeds erg leuk staan! heel veel succes bij je nieuwe baan alvast!

 • Laat een reactie achter