Outfit of the day | Hippie Style

Yay! Er staat weer een nieuwe outfit online! Zoals ik al mijn persoonlijke update vertelde werk ik sinds januari fulltime, waardoor ik minder tijd heb om te bloggen. Daarom heb ik ervoor gekozen om voorlopig om te dag te bloggen. Omdat ik nu elke week 40 uur werk, kan ik ook alleen maar in het weekend outfit foto’s maken, want eer ik thuis ben van mijn werk is het al donker. 
Mijn nieuwe werk vreet energie. En dat merk ik enorm. Als ik thuis kom na mijn werk, moet ik nog koken, de was doen en de rest van het huishouden. Als ik eenmaal klaar ben met dat lijstje, plof ik op de bank en kom ik er niet meer vanaf. Door alle nieuwe indrukken en het hele leer proces waar ik nu in zit, merk ik dat ik niet meer de behoefte heb om in de avond nog mijn computer erbij te pakken. Ik ben niet alleen moe en inspiratieloos, maar ik heb ook geen zin in een computer scherm. Aangezien ik overdag al de hele dag achter de computer zit. 

Overjas: SheIn
Blouse: Primark
Jeans: SuperTrash
Schoenen: Soocoo

Afgelopen weekend heb ik eindelijk weer eens outfit foto’s gemaakt. Helaas was het pruts weer, dus hebben we foto’s in het trappenhuis van mijn studentenhuis gemaakt. Tsja, je moet toch creatief zijn als je weinig tijd hebt. 

De outfit die ik draag vond ik aan het begin niet zo mooi. Het deed mij denken aan een Hippie Style. Toen ik het groene overjasje voor het eerst aantrok was de reactie van mijn vriend of ik opeens een potloodventer was?! Uhm, nee! Nu ik de foto’s terug zie, moet ik stiekem toch wel toegeven dat ik de outfit erg leuk vind. Het is stijlvol en hip. Ik ben heel blij met mijn groene overjas. Het enige nadeel dat hij zo lang is, dat ik geen jas heb die ook zo lang is. Daardoor zie altijd een stukje onder de jas komen. Dat vind ik zelf wat minder mooi, maar het valt te overleven. Ik ben heel blij met mijn overjas en wil hem dan ook graag op veel meer manieren combineren.

Wat vind je van mijn outfit?

Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Dit vind je misschien ook leuk

13 reacties

 • Reply
  Anoniem
  20/01/2016 at 8:06 am

  What a nice pictures, it really looks good on you.
  http://www.patagoniamall.com

 • Reply
  Anoniem
  20/01/2016 at 8:18 am

  Great pictures! Amazing design and images.
  http://www.patagoniaoutletjackets.com

 • Reply
  Daphne
  20/01/2016 at 8:40 am

  Wat een superleuke outfit, staat je overigens ook echt heel leuk!

 • Reply
  Svenja
  20/01/2016 at 9:36 am

  Oeh wat een ontzettend tof giletje Dionne! Staat heel mooi in combinatie met je blousje <3

 • Reply
  Amy
  20/01/2016 at 10:00 am

  Super leuk blousje! Snap je helemaal hoor, full time werken en foto's willen maken loopt niet altijd handig samen πŸ™‚ Heb er ook wel eens last van!

 • Reply
  LiefsLaaura
  20/01/2016 at 10:30 am

  Dat blousje is echt heel leuk!! X

 • Reply
  Manon Boerakker
  20/01/2016 at 1:06 pm

  Leuke outfit. Die overjas vind ik echt super leuk!

 • Reply
  Mariska
  20/01/2016 at 2:21 pm

  Heel leuk blousje en gaaf gillet! Logisch dat je zo moe bent en even je ritme weer moet vinden. Kom met de tijd!

 • Reply
  Karlien Vermeersch
  20/01/2016 at 4:58 pm

  leuke outfit!
  die overjas vind ik echt heel cool

  liefs
  Karlien

 • Reply
  Sanne
  20/01/2016 at 7:03 pm

  Super leuke outfit!! πŸ™‚

 • Reply
  Mellisa - Grenzeloosreizen
  20/01/2016 at 7:03 pm

  Ik vind je overjas echt mooi en zocht al lang zoiets! Mag ik vragen welke maat jij hebt genomen en ik kende die hele website niet, betrouwbaar enzo?

  • Reply
   admindiolifestyle
   21/01/2016 at 6:42 am

   Dank je wel! Ik heb een S genomen en die maat heb ik normaal ook. Het is een oversized model. Ik bestelde hem dus bij SheIn en de website ziet er misschien een beetje gek uit, maar het werkt prima. Je betaalt netjes en dan moet je wel wat langer wachten. Een kleine twee weken en dan is die binnen. Prima service. Alleen ik weet niet hoe het zit met bijvoorbeeld terugsturen.

 • Reply
  Joy
  21/01/2016 at 7:48 pm

  Leuke look!

  xo

 • Laat een reactie achter