Mijn eerste salaris | Wat wil ik ervan kopen?

Hier is die dan. HΓ©t artikel waarin ik vertel wat ik wil gaan kopen van mijn eerste salaris. Het is al meerdere keren voorbij gekomen. Ik wil graag iets speciaals kopen van mijn eerste salaris als een soort aandenken voor later, maar ook als cadeautje voor mijzelf. Afgelopen week vertelde ik al iets over designers bags. Maar wat wil ik nu precies kopen? Dat ga ik vertellen in dit artikel.

Hoewel ik al eigenlijk alles heb wat mijn hartje begeert, had ik geen moeite met het zoeken naar iets speciaals wat ik van mijn eerste salaris wil kopen. Er zijn altijd wel dingetjes die op mijn wishlist staan, maar het is niet nodig om altijd maar alles te kopen als je dat wilt. Ik vind het ook belangrijk dat je ergens echt voor spaart. Hoewel ik een kapitaal uitgeef aan kleding en schoenen, koop ik niet zo snel hele dure tassen, sieraden of kleding. Daarnaast ben ik iemand die het belangrijk vind om te sparen. Dat is tijdens mijn studententijd niet gelukt, maar nu ik werk wil ik dat wel doen. Het is niet alleen fijn om altijd wat geld achter de hand te hebben, maar mijn vriend en ik gaan ook samenwonen en dat kost natuurlijk ook heel veel geld.

Voordat je denkt dat ik mijn volledige eerste salaris er doorheen ga jassen om iets moois te kopen, zal ik je uit de droom helpen. Nee, dat ga ik niet doen. πŸ˜‰ Tijdens de zoektocht wat ik voor mijn eerste salaris wilde kopen, stuitte ik op een designers tas. Ik ben niet van plan mijn hele salaris daar aan uit te geven, maar de tassen van Rebecca Minkoff vind ik erg mooi. Deze tassen zijn mooi en stylish en niet belachelijk duur. De mini-bags kosten rond de €200,-. Een mooi bedrag voor een tas.

Iets anders wat ik al een tijdje wil aanschaffen, maar nog steeds niet heb gedaan is het boek van Anna Nooshin. Ik ben heel nieuwsgierig naar haar boek. Dit boek kost €19,95.
Een ander dingetje wat al langer in mijn hoofd zat, is een glazen sieraden kistje van de Sissy-Boy, Lifestyle of een andere winkel. Deze sieraden kistjes zijn van glas en zijn verkrijgbaar vanaf €29,95. Dat vond en vind ik nog steeds een best hoog bedrag voor een sieraden kistje. Alleen nu denk ik dat het een mooie investering is om mijn meest draagbare sieraden in op te bergen. Nu heb ik een simpel sieraden rekje van de Action waar lang niet al mijn sieraden op passen, waardoor ik overal sieraden heb liggen. Niet heel praktisch.

Het laatste dingetje dat ik wil kopen van mijn eerste salaris is een ring van MelanO. Ik draag eigenlijk altijd dezelfde ringen van TiSento, Pandora en Swarovski. Alle ringen die ik heb zijn zilver, omdat het af en toe leuk staat om koperen of gouden ringen te dragen, wil ik graag een MelanO ring aanschaffen. 

Heb jij ook iets speciaal gekocht van je eerste salaris? 

Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Dit vind je misschien ook leuk

18 reacties

 • Reply
  deisy
  03/02/2016 at 5:59 am

  Wat een prachtige items heb je gekozen om te gaan kopen van je eerste salaris. Ik wilde dat ik dit ook zo had gedaan, aangezien je altijd een mooie herinnering voor later hebt. Geniet er in ieder geval van meis, je hebt dubbel en dwars verdiend.

 • Reply
  Mariska
  03/02/2016 at 6:59 am

  Wat een leuke mooie spullen πŸ˜€ ik denk dat je goede keuzes hebt gemaakt! Geniet ervan πŸ™‚

 • Reply
  Kim van Kampen
  03/02/2016 at 8:36 am

  Die kistjes vind ik zo leuk!

 • Reply
  Dina
  03/02/2016 at 10:43 am

  Aaah joepie, zo leuk om alvast te bedenken wat je wilt kopen van je eerste salaris!

 • Reply
  Ysanne
  03/02/2016 at 10:51 am

  Oh wat leuk dat je dt gaat doen! Ik zat zelf er ook aan te denken om dit te gaan doen (zodra ik een baan heb haha). Een leer lasje of mooie tas vind ik een goede. Ik zou iig voor het tasje gaan, dat gaat lang mee!

 • Reply
  Around San
  03/02/2016 at 10:55 am

  Ik vind dat sieraden kistje heel tof! Zo leuk om van je eerste salaris iets te kunnen kopen. Dat iets wel iets wat je niet snel meer vergeet denk ik. πŸ™‚

 • Reply
  Mieke van der Sande
  03/02/2016 at 11:37 am

  Ik heb ook net een nieuwe baan en meteen geshopt haha voor een leuk jurkje en vest. Maar dit zijn ook allemaal items die ik zou willen vooral een RM tas maar die ga ik dit jaar in Amerika kopen. Scheelt geld en meer keuze πŸ™‚ ze zijn echt TE leuk!

 • Reply
  Rochella
  03/02/2016 at 1:00 pm

  Alle items die je wilt kopen zijn erg mooi, en het boek van Anna is erg leuk en inspirerend. Leuk om te zien!

 • Reply
  Sophie
  03/02/2016 at 2:56 pm

  Ahh, die tas heb ik ook en hij is zo fijn! πŸ™‚

 • Reply
  Elsie
  03/02/2016 at 3:59 pm

  Ja die sieradenkistjes staan ook hoog op mijn lijstje! πŸ™‚

 • Reply
  withlovefromS
  03/02/2016 at 4:53 pm

  Het boek van Anna Nooshin wil ik ook nog graag aanschaffen πŸ™‚

 • Reply
  Marloes Meeusen
  03/02/2016 at 8:26 pm

  Ik heb van mijn eerste salaris een camera en TV gekocht, dat was in 2012. Jij hebt ook mooie producten op je lijstje staan. Sparen is trouwens ook heel slim om te doen. Ik zet nog steeds maandelijks een bedrag opzij op een aparte spaarrekening.

 • Reply
  Carolien
  04/02/2016 at 8:42 am

  Leuke dingen, van mijn eerste salaris kocht ik mijn spiegelreflex camera πŸ™‚ Voelde heerlijk zo'n aankoop!

 • Reply
  Alexa Op 't Land
  04/02/2016 at 9:56 am

  wat een leuke items ik ben heel benieuwd wat je van het boek vind!

 • Reply
  Valentinafaye
  04/02/2016 at 10:50 am

  Vind die sieraden kistjes echt prachtig! Have fun met shoppen!

 • Reply
  Susan
  04/02/2016 at 2:00 pm

  Wat een leuk artikel!

 • Reply
  Lonneke
  04/02/2016 at 4:43 pm

  Ah hele leuke items allemaal!
  Dat lijkt me zo leuk om iets van je eerste salaris als aandenken te kopen πŸ™‚
  Liefs Lonneke

 • Reply
  Roosmarijn
  27/03/2016 at 6:35 pm

  Goed idee om daar iets van te kopen waar je jaren plezier van gaat hebben πŸ™‚
  Van mijn allereerste salaris van mijn grote mensen baan (zo'n 3 jaar terug) kocht ik limited edition Nikes. Was een duur geintje, maar oh zo waard. Ik draag zo ontzettend vaak!

 • Laat een reactie achter