Musthave | Letterlamp Sissy-Boy

Sissy-Boy en ik zijn de laatste tijd dikke vrienden. Hoewel ik de winkel vroeger nooit van binnen bekeek, bezoek ik hem nu het liefst elke week. Naast de toffe kleding, hebben ze ook een hele leuke home afdeling waar ze toffe spulletjes verkopen. Laatst kocht ik nog een marmeren schaal voor op mijn kamer waar ik heel blij mee ben.

Ondertussen staat er alweer een nieuw item op mijn wishlist. Namelijk een letterlamp van Sissy-Boy. Zoals je waarschijnlijk al weet, zijn mijn vriend en ik druk aan het zoeken naar een huis. We hebben al een aantal bezichtigingen gehad en komende week staan er ook twee op de planning. Heel tof natuurlijk. Daarom is het tijd om woon inspiratie op te doen. Tijdens die zoektocht kwam ik deze tΓ© leuke letterlamp tegen. Is het geen plaatje? Ik vind hem heel tof! Nu mijn vriend nog overtuigen..

Ben jij ook dol op letterlampen?
Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply
  Simone -lifeofsimone-
  20/02/2016 at 6:41 pm

  Wat een leuke! Heb er een tijdje bij staan te kijken bij de Hema, maar ik heb er eigenlijk helemaal geen plaats voor in mijn studentenkamertje haha.

 • Reply
  Stylebygina
  20/02/2016 at 6:50 pm

  Zo tof!! Ik wilde de ''&'' lamp heel graag, maar die was bij ons toen uitverkocht. πŸ˜›

 • Reply
  so far so sabine
  20/02/2016 at 6:55 pm

  Heel gaaf hoor! Al dat soort nieuwe lampjes zijn so much fun!

  http://www.sofarsosabine.com

 • Reply
  Mariska
  20/02/2016 at 7:32 pm

  Vind het een hele leuke! Sissy boy heeft leuk spul πŸ™‚

 • Reply
  Anna Schouten
  20/02/2016 at 7:45 pm

  Jaaa, I love it! Die wil ik :). Sowieso is Sissy-Boy echt tof!

 • Reply
  Iep
  21/02/2016 at 7:14 pm

  Hihihi leuk is ie he. Mijn mama werkt bij de sissy-boy, dus wij hebben 'm al een lange tijd in huis. Zelf vinden we 'm ook geweldig.
  Liefs Iep xo

 • Reply
  Karlien Vermeersch
  22/02/2016 at 8:43 pm

  oooeh deze is echt heel leuk

  liefs
  Karlien

 • Laat een reactie achter