Pareltjes van Marktplaats

De laatste tijd ben ik grondig allerlei webshops, kringloopwinkels en Marktplaats aan het afstruinen op zoek naar fijne wooninspiratie. Daarnaast besteed ik ook de nodige tijd aan rondkijken in online webshops zoals VT wonen. Ook ben ik erg actief aan het pinnen op Pinterest. Dit doe ik natuurlijk niet voor niets, want mijn vriend en ik willen gaan samenwonen.

Zoals je waarschijnlijk al weet, ben ik in juni 2015 afgestudeerd. Toch woon ik nog steeds in een studentenhuis. Mijn vriend is ook afgestudeerd en woont nog steeds in zijn studentenkamer in Eindhoven. Nu we beide fulltime werken en vaak met zijn tweeΓ«n op mijn studentenkamer doorbrengen, is het tijd voor de volgende stap: samenwonen. Tijd voor een grote dosis woon inspiratie. Omdat ik de laatste tijd zoveel op Marktplaats ben te vinden, dacht ik dat het leuk is om een aantal pareltjes te delen. Marktplaats staat namelijk vol met toffe items!

Een oude, authentieke wereldkaart 

Deens kastje 
Retro kastje
Retro stoel
Retro stoel
Dekenkist
Vintage polaroid camera’s 
Emaille kan
Vintage koffer
Shop jij ook wel eens via Marktplaats?

Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

 • Reply
  Dana
  21/02/2016 at 9:46 pm

  hele leuke items zitten er tussen! Ik koop nooit echt dingen via marktplaats πŸ™‚

 • Reply
  Dina
  22/02/2016 at 7:36 am

  Oh en ik hou er ook echt ontzettend van als mensen een beetje hun best doen om een mooie foto te maken van de spulletjes die zij willen verkopen. Mooie dingen heb je gevonden!

 • Reply
  Ilse
  22/02/2016 at 7:53 am

  De meeste dingen zijn niet zo mijn stijl, maar die kan vind ik wel leuk! πŸ™‚ Ik heb volgens mij nog nooit iets via Marktplaats gekocht, maar ik koop wel eens iets via eBay.

 • Reply
  Desiree Wanders
  22/02/2016 at 9:18 am

  Ja! Leuk hè! Toen ik nog op kamers woonde heb ik ook al mijn spullen via marktplaats gekocht! Echt ideaal! Ik vind het altijd een leuke uitdaging om met zo weinig mogelijk geld een zo'n mooi mogelijke kamer in te richten..

 • Reply
  joycerdt
  22/02/2016 at 12:01 pm

  Wauw, wat een leuke producten, vooral die wereldkaart vind ik echt onwijs gaaf! Heel cool! Ik snuffel ook weleens op MP, maar ik vind nooit zo'n toffe dingen haha. Liefs.x

 • Reply
  Rebecca
  22/02/2016 at 4:25 pm

  Wat een mooie items!
  Als je even goed de tijd neemt om te speuren kom je echt op de leukste items

 • Reply
  Cynthia - Liefdevoormode.nl
  22/02/2016 at 6:05 pm

  Ahh ik hou hier van! Mijn vriend en ik hebben ook een zwart/witte wereldkaart via marktplaats gekocht en ik heb laatst een Acne rokje overgekocht voor een prikkie.

 • Reply
  sam
  23/02/2016 at 11:07 am

  Ik neus zelden op MP, plaats er wel eens wat om te verkopen maar verder kom ik er zelden.

 • Laat een reactie achter