A postcard from Kitzbühel

Vorige week was ik een weekendje in het mooie Kitzbühel met mijn werk. Je leest het goed, met mijn werk. We gingen namelijk een weekendje naar de sneeuw als bedrijfsuitje. Ik bedoel, dat zijn nog eens de betere uitjes.. (: De laatste keer dat ik op wintersport ben geweest is 9 jaar geleden, daardoor keek ik erg uit naar het weekendje in de sneeuw.
Vrijdagmorgen vlogen we heel vroeg in de ochtend naar Innsbruck in Oostenrijk. Vanuit daar werden we naar het prachtige hotel in Kitzbühel gebracht. We verbleven in Kitzhof, een prachtig design resort. Na aankomst was het tijd om de spijkerbroek te verwisselen voor de skibroek. We gingen namelijk rodelen van de berg af met een slee. Zó leuk! Ik heb in een deuk gelegen. In de middag hebben we een snow hike gedaan en om 16.00 was het tijd voor een gezellige après ski waar de nodige alcohol werd genuttigd. 

Zaterdagmorgen werd ik met kleine oogjes wakker. Helaas, er was geen tijd om te chillen. Om 8:00 moest ik aan het ontbijt zitten, want we gingen de hele dag skien. Na 9 jaar stond ik eindelijk weer eens op de ski’s. Hoewel het een beetje wennen was, vond ik het wel fijn. Ik heb genoten. Toch ben ik tot de conclusie gekomen dat skiën niet helemaal mijn ding is. Ik denk niet dat ik het de volgende keer zou doen. Simpel weg omdat ik het best eng vond. Na een dagje skiën was het weer tijd voor après ski. Ook deze keer was het heel gezellig en dansten we met zijn allen op de tafel. Om 24:00 lag ik uitgeteld in bed.
Zondag, de laatste dag, stond in het teken van teambuilding spelletjes. Het was leuk om het team op een andere manier te leren kennen. Ook dit was erg geslaagd. Tussen de middag was het tijd voor een heerlijke Oostenrijkse schnitzel en als laatste hebben we nog curling gedaan en een bezoekje gebracht aan het stadje. Om 19:00 vlogen we terug naar een zeer gezellig (en vermoeiend) weekendje weg met mijn werk. 
Ben jij al eens op wintersport geweest? 
Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply
  Dina
  25/02/2016 at 5:55 am

  Woaaaah zo toevallig. Ik heb vannacht gedroomd over Kitzbühel. :') Wat leuk zeg, zo'n teamuitje!

 • Reply
  Manon Boerakker
  25/02/2016 at 5:59 pm

  Oh wat ontzettend leuk een team uitje !

 • Reply
  Lilia Kazakova
  26/02/2016 at 7:23 am

  Ziet er erg leuk uit! xo

 • Reply
  Irma
  26/02/2016 at 12:23 pm

  Wauw die foto's! Wat een top teamuitje!

 • Reply
  Joyce rdt
  26/02/2016 at 6:14 pm

  Heerlijk zeg! Dat is nog eens een teamuitje!'
  Zelf ben ik 1x op wintersport geweest, maar ik ben er achter gekomen dat ik meer van de apres ski ben dan van het skiën zelf haha.

  Liefs.x

 • Reply
  Traveling Cats
  26/02/2016 at 7:16 pm

  Wat een prachtige streek. Ik zou er zo meteen naartoe willen gaan.

 • Laat een reactie achter