Hoe ik mijn toekomstige appartement wil inrichten

Het is al verschillende keren aanbod gekomen op mijn blog: mijn vriend en ik zijn druk aan het zoeken naar een appartement. We zijn beide afgestudeerd, hebben allebei een fulltime baan, maar wonen ook nog allebei in een studentenhuis. Mijn vriend in Eindhoven en ik in Amersfoort. Tijd om daar verandering in te brengen.

De zoektocht naar een appartement

We zijn al langer aan het zoeken, maar sinds een maand zijn we heel actief op zoek naar een woning. We hebben regelmatig contact met verschillende makelaars en we hebben ook al een aantal bezichtigingen achter de rug. Toch hebben we nog geen geschikte woning gevonden. Ik zoek liever iets langer totdat ik iets moois gevonden heb, dan halsoverkop voor een woning te kiezen waar ik niet helemaal achter sta. Hoewel we dus allebei fulltime werken en mijn vriend al meteen een vast contract heeft, gaan we geen huis kopen. Daar hebben we geen behoefte aan, omdat we niet weten of we de komende 20 jaar in Amersfoort blijven wonen. Als je een woning koopt, moet je daar wel een hele tijd blijven wonen. Daarom dat we op zoek zijn naar een appartement in de particuliere huursector. We hebben een bepaald budget en een paar woonwensen (een balkon, het liefst 2 slaapkamers en minimaal 70m2) én een hoekbank.
Pinterest liefde

De afgelopen weken heb ik veelvuldig rond gesurfd op internet en natuurlijk op Pinterest om leuke woonideeën op te doen. Ik vind dat heel leuk om te fantaseren en te bedenken hoe ik mijn toekomstige appartement ga inrichten. Ik kan dan ook niet wachten tot het moment dat we de sleutel krijgen en dat we alle ideeën kunnen uitwerken. De foto collages weergeven het idee dat ik in mijn hoofd heb. Een combinatie van retro en nieuw met lichte tinten en veel groen. Ik ben ook heel benieuwd of het idee dat we het idee dat ik voor mij zie ook zo gaan inrichten. Het belangrijkste is dat het gezellig is, de rest komt wel.

Eigen plekje

Ik kijk uit vooral uit naar het moment dat mijn vriend en ik een samen een eigen plekje hebben, dat je de wasmachine niet meer met nog 6 andere hoeft te delen en dat je de beschikking hebt over een schone keuken. Daarnaast wil ik eindelijk een hoekbank kopen. Heerlijk lijkt mij dat. Volgens mij ga ik dan elk weekend allerlei nieuwe recepten proberen en taarten bakken. 🙂

Wat vind je van mijn stijl?

Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Dit vind je misschien ook leuk

14 reacties

 • Reply
  Kimsbloglife
  02/03/2016 at 7:21 am

  Mooie inspiratie! Mijn vriend en ik zijn van plan ook dit jaar te gaan samenwonen en hebben ongeveer dezelfde stijl 🙂 Vooral veel wit en hout en gezelligheid!

 • Reply
  Beauty Unboxing
  02/03/2016 at 8:09 am

  Ik herken je stijl heel erg in onze woning! Heel mooi!

 • Reply
  Sophie
  02/03/2016 at 8:37 am

  Oh ja leuk zeg om alvast te kijken voor interieur ideeën. Wit en natuurtinten en materialen als hout en steen zijn zo mooi1

 • Reply
  Anne-Sterre
  02/03/2016 at 8:39 am

  Leuk is dat hé. Ik kan ook heel wat uurtjes rondkijken op Pinterest, op zoek naar inspiratie.

 • Reply
  Iep
  02/03/2016 at 9:07 am

  Hihihi, dit is echt precies hoe ik mijn huis later ook wil inrichten. Helemaal leuk!
  Liefs Iep xo

 • Reply
  Denise
  02/03/2016 at 9:07 am

  Ah wat een leuke inspiratie foto's! Heerlijk om straks je huis in te richten!

 • Reply
  Kelly
  02/03/2016 at 9:55 am

  Wat grappig, we hebben echt een heel andere smaak. Ik ben echt van het klassiek!

 • Reply
  Manon Boerakker
  02/03/2016 at 10:28 am

  Jouw stijl vind ik ook echt geweldig!

 • Reply
  Alexa Op 't Land
  02/03/2016 at 11:18 am

  wauw wat heerlijk clean, ziet er prachtig uit! nu is de vraag wilt je vriend dit ook ahah

 • Reply
  Susan
  02/03/2016 at 12:12 pm

  Dit is echt super mooi en helemaal mijn smaak!

  liefs,
  susan

 • Reply
  Milou
  02/03/2016 at 1:51 pm

  Ah wat tof! Dit vind ik zo'n mooie stijl!

 • Reply
  withlovefromS
  02/03/2016 at 4:29 pm

  Mooie inspiratiefoto's! Mijn stijl sluit er goed bij aan! 🙂

 • Reply
  Irene Thayer
  02/03/2016 at 7:54 pm

  The post is fantastic! I love it so much:)
  Have a wonderful day!

  http://www.theprintedsea.blogspot.com

 • Reply
  Mandy Doornenbal
  03/03/2016 at 9:11 am

  Wat een fijne inspiratie! Helemaal mijn stijl. Wat is Pinterest soms verslavend, maar wel heel fijn om er inspiratie op te doen.

 • Laat een reactie achter