De inrichting van je huis | Ontdek je eigen woonstijl

Het is al een aantal keer voorbij gekomen op mijn blog: mijn vriend en ik hebben samenwoon plannen. We zijn dan ook druk op zoek naar een leuk appartementje voor ons samen. Mijn vriend en ik zijn al bijna 7 jaar samen. De afgelopen 4,5 jaar hebben we beide gestudeerd in een andere stad en hebben we gewoond op onze studentenkamers in Eindhoven en Amersfoort. Nu is het tijd voor de volgende stap in ons leven: samenwonen. Stiekem moet ik toegeven dat ik wel toe ben aan de volgende, grote en vooral volwassen stap in ons leven. Toch blijft het natuurlijk ook een beetje spannend. 

Ik kan niet wachten tot het moment dat ik alle ideeΓ«n die ik in mijn hoofd heb ook daadwerkelijk kan realiseren. Ik vind het hele proces dat je op zoek gaat naar meubels, kleuren en stijlen die passen bij het idee in je hoofd maar al te leuk. Mijn vriend is wat minder enthousiast en vindt het leuk om te zien dat ik er wel zoveel plezier in heb. We hebben al een aantal winkels bezocht en heb ik moodboards gemaakt van stijlen die ik (wij) mooi vinden. Ook heb ik mijn Pinterest account vol gespamd met allerlei leuke woonideeΓ«n. 

Door Pinterest en het maken van de moodboards ben ik erachter gekomen dat ik een combinatie van retro/vintage met de Scandinavische stijl erg mooi vindt. Ik ga ervoor zorgen dat het een gezellig plekje wordt waar mijn vriend en ik ons thuis voelen. Ik kan niet wachten tot het moment dat ons huisje klaar is en we kunnen gaan genieten van ons eerste plekje samen.

Maar voordat het zover is, moeten alle meubels en accessoires worden gekocht. Tijd om mijn wishlist van Westwing te delen. Het verbaast je vast niet dat ik de afgelopen tijd heel wat uren heb doorgebracht achter de computer op zoek naar leuke webshops. Daar kwam ik onder andere de webshop Westwing tegen. Hier vind je allerlei toffe interieur spullen die zeer scherp afgeprijsd zijn en daardoor tijdelijk (meestal maar een paar dagen) verkrijgbaar. Daarna komt er weer een nieuwe lading producten die wederom voor een scherpe prijs worden aangeboden. Hierdoor verandert het aanbod continue en is de kans groot dat je leuke spulletjes voor je huis vindt, maar dan voor een zacht prijsje. Wil wil dat nou niet? Ik ben erachter gekomen dat samenwonen best duur is. Ik bedoel, als je alle meubels koopt ben je toch een klap geld kwijt. Maar ach, het is ook voor een goed doel.

Koop jij wel eens online interieur spulletjes?
Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reply
  Alexa Op 't Land
  13/03/2016 at 10:44 am

  heel erg leuk dat je eindelijk je huisje met je vriend hebt gevonden, ben echt zo benieuwd hoe jullie het gaan inrichten!

 • Reply
  Stylebygina
  13/03/2016 at 1:12 pm

  Samenwonen is zo leuk! En wat een geweldige inspiratie! πŸ˜‰

 • Reply
  Mariska
  13/03/2016 at 4:36 pm

  Hele mooie inspiratie! Maar ik ben toch geneigd om naar de Ikea te gaan, haha.

 • Reply
  Manon Boerakker
  13/03/2016 at 4:39 pm

  Mooie inspiratie!

 • Reply
  Ysanne
  13/03/2016 at 7:48 pm

  Pinterest is inderdaad heel fijn bij dit soort dingen πŸ™‚

 • Laat een reactie achter