Blogbattle | Dé lente trends op het gebied van mode & beauty

Yay! Ik ben door naar de volgende ronde van de blogbattle van het Sint Jorisplein. Super leuk! De afgelopen week ben ik aan de slag gegaan met het stijlen van drie outfits waarin ik de drie trends voor het voorjaar naar voren laat komen en laat ik zien welke make-up trends die je zeker niet mag overslaan. Nieuwsgierig hoe jij ervoor kunt zorgen dat je fabuleus aan het voorjaar begint? Kijk snel snel verder!

Ik begin met de trends op het gebied van mode en aansluitend verteld ik iets over de trends op het gebied van make-up. Let’s go!

De eerste trend die je het voorjaar veel ziet is een flared jeans. De flared jeans is al een tijdje weer helemaal hip, maar voor het voorjaar is het ook leuk om een flierige voorjaarsbroek in een flared model te dragen. Bij de Men at Work heb ik zo’n mooie broek gespot. Deze broek geeft een mooie vrouwelijke touch, zeker als je er een paar stijlvolle hakken er onder draagt. Gegarandeerd dat je fashionable bent dit voorjaar.

De tweede trend die ik heb gespot is een blouse jurk. Blouse jurken zijn trendy en al helemaal als je hem ook nog in een mooie blauwe/groene tint draagt. Dat is namelijk een kleur die je veel ziet dit seizoen. Een blouse jurk draag je in het voorjaar met een panty eronder, maar zodra het wat warmer wordt kun je lekker in je blote benen lopen. 

De laatste trend die dit voorjaar zeker niet uit je garderobe mag ontbreken is een bomber jacket. Een bomber jacket kun je als het nog wat frisser is, prima dragen als vest maar als het wat warmer wordt kun je hem ook als jas dragen. Een bomber jacket is de perfecte eyecather bij een outfit en zorgt voor een stoer effect.

Het samenstellen van de trends op het gebied van make-up vond ik een stuk lastiger, dan mode. Ik ben namelijk een grote beauty-nerd. Toch heb ik onderzoek gedaan wat er speelt in de make-up wereld en daarom wil ik graag de trends met jullie delen.

Nude, nude en nog eens nude. Een make-up trend waar ik mijzelf wel in kan vinden. Zelf ben ik niet zo goed met make-up, en ik hou ook niet van een dikke laag make-up in allerlei soorten kleuren. Daarom dat ik wel warm loop van nude. Een nude lipstick ziet er prachtig uit. Je lippen zien er verzorgd uit, maar het is niet meteen zo’n knaller. Daarnaast houd ik ervan als je niet te veel om aandacht schreeuwt qua make-up look en dat je dicht bij jezelf blijft, want je bent al mooi genoeg.

Bron

De tweede trend die je het komende jaar veel zult zien is een velvet lip lacquer, ofwel een matte lipstick of lipgloss. Dit is een gave trend, want zo’n mat effect ziet er stunning uit en geeft de outfit net dat beetje extra, zodat je een mooie en complete look hebt. Dit kan ook prima in combinatie met een nude look, alleen vervang je dan de nude lipstick door een gave knal matte lip lacquer.

Bron

De derde en laatste make-up trend die je dit voorjaar veel ziet is de romantic pink. Dit is een subtiele look in allerlei mooie licht rozige tinten. Het geeft een frisse look en dat doet mij dan ook weer meteen denken aan het voorjaar. Dan is alles lekker fris en fruitig. 

Bron

Al met al ben ik zeer te spreken over de trends op het gebied van make-up. De trends zijn niet heel heftig en daardoor ideaal over ook naar je werk of school te dragen. Ik kan niet wachten om mijn kleding- en make-up kast te vullen met de laatste trends voor dit voorjaar. Hopelijk jij ook niet!

Welke trend voor het voorjaar vind jij het leukst?
Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reply
  Lilia Kazakova
  15/03/2016 at 7:04 am

  Leuke trends! xo

 • Reply
  Beauty Unboxing
  15/03/2016 at 9:08 am

  super leuke outfits!

 • Reply
  Stylebygina
  15/03/2016 at 12:54 pm

  De laatste outfit vind ik zo leuk!

 • Reply
  Alexa Op 't Land
  15/03/2016 at 8:31 pm

  Grappig om mijzelf terug te zien op jouw blog! Hopelijk gaan we beide door!

 • Reply
  sherryhussain
  16/03/2016 at 12:16 pm

  Leuke outfit!

 • Reply
  Ysanne
  16/03/2016 at 1:04 pm

  Die zwarte broek met strik vind ik echt heeel tof. Staat je goed!

  • Reply
   Ysanne
   16/03/2016 at 1:05 pm

   Ofja, je model staat het goed haha!

 • Reply
  LiefsLaaura
  16/03/2016 at 3:36 pm

  Ik vind de flared maar niets, de andere trends zijn wel erg leuk!

 • Reply
  Claudia
  17/03/2016 at 3:31 pm

  Aaah een bomber jacket, ik moet echt een nieuwe variant kopen!

 • Laat een reactie achter