Trends die je niet mag overslaan dit seizoen

Je ziet steeds meer tekenen dat de lente toch echt begonnen is. De zon laat zich vaker zien, overal zie je allerlei voorjaarsbloemen bloeien, maar het wordt ook langzaam aan een beetje warmer. Ik kan niet wachten. Ik ben dol op de lente en de zomer. Afgelopen week liep ik door de stad en werd ik verrast door allerlei leuke kleding voor het voorjaar. Vooral bij de Esprit. Het liefste wil ik meteen een nieuwe garderobe aanschaffen. Toch heb ik dit nog maar even niet gedaan, want ik wil eerst kijken wat ik in tijdens mijn vakantie in New York kan shoppen. Daarna kan ik nog altijd in Nederland de items shoppen die niet uit mijn garderobe mogen ontbreken.

Flared eyecather – vrouwelijke touch
Hoewel een flared jeans ondertussen alweer een seizoen trendy is, mag een dunne broek voor het voorjaar in een flared model uiteraard niet ontbreken aan je collectie. Deze broeken ga je het komende seizoen steeds vaker zien. Sla maar alvast je slag, zodat je zeker weet dat je een broek in je kledingkast hebt hangen.

De klassieke trendcoat als jas 

OkΓ©, dit is geen nieuwe trend maar het is een klassieker. Als je nu nog geen mooie trendcoat in je kast hebt hangen, dan moet je hem dit seizoen wel scoren. Zelf had ik een paar jaar terug een mooie in het donkerblauw, maar ik hoop nu een mooie weten te scoren in een beige of bruine tint. 
All about jeans

Jeans broek met een jeans blouse, geen probleem. Net als een jeans jurkje. Jeans is nooit uit en hierdoor altijd een trend. Je kunt elke outfit hip maken door hem te combineren met een jeans item. Zelf ben ik heel blij met mijn spijkerblouse die ik regelmatig draag, net als een spijkerbroek. Een mooi jeans jurkje is dan ook een mooie toevoeging op mijn huidige collectie. 

Welke kledingstukken je dit jaar ook gaat shoppen, het is het belangrijkste dat je je er goed en lekker bij voelt. Je moet niet een item kopen, omdat het toevallig op dat moment een trend is. Het is juist sterk om niet mee te gaan met de meute, maar voor je eigen stijl te kiezen. Doe ik ook, want lang niet alle trends vind ik mooi of voel ik mij goed bij. Denk bijvoorbeeld eens aan een erop top. Mij niet gezien. πŸ™‚
Welke trend vind jij het leukst?
Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reply
  Margo
  17/03/2016 at 7:32 am

  De trenchcoat is altijd goed! Ik ga dit jaar gewoon mijn 'oude' recyclen πŸ™‚

 • Reply
  Stylebygina
  17/03/2016 at 10:28 pm

  Ik heb ook nog een trenchcoat die ik een paar jaar geleden heb gekocht en die nog bijna nieuw is. Ik heb hem dit jaar nog niet aangehad, maar misschien dat ik binnenkort weer eens ga kijken hoe ik hem leuk kan combineren! πŸ˜‰

 • Laat een reactie achter