Outfit of the day | Biker Jacket

Hoera, het is bijna lente. Je merkt dat het steeds langer licht wordt en dat de zonnestralen steeds warmer worden. Heerlijk vind ik dat! Langzaam aan kwam ik steeds meer de dikke truien en vesten weer achter in de kast stoppen. Ik ben nogal een koukleum en daardoor moet ik minimaal drie lagen kleding over elkaar dragen om het een beetje warm te krijgen. Het gevolg daarvan is dat daardoor het effect van mijn outfit verdwijnt. Dat leuke blouse zie je niet meer door het dikke vest en sjaal. Hoog tijd voor de lente!
Vorige week trok ik eindelijk weer eens mijn leren jasje aan. Normaal draag ik een dikke winterjas met een wollen sjaal. Afgelopen week was het niet meer zo koud, dus kon ik prima mijn leren jasje dragen. Ik kan niet wachten tot het moment dat ik eindelijk weer in dunne zomer bloesjes door de straat loop en een heerlijk zomers briesje voel. Ik ben dol op de zomer en de zon. 
In veel kledingwinkels druppelen al langzaam de voorjaarskleding binnen. Het liefste ren ik nu naar de winkel om de nieuwste collectie te shoppen. Toch wacht ik daar nog maar even mee, want ik ga naar New York waar ik hopelijk toffe items kan scoren. 

Jasje: Mango
Blouse: H&M
Jeans: Tommy Hilfiger
Schoenen: Sacha
Wat vind je van mijn outfit?
Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reply
  Keybykim
  19/03/2016 at 11:26 am

  Yay, ik kan niet wachten op de lente! Leuk jasje!

 • Reply
  Mariska
  19/03/2016 at 2:08 pm

  Ik ben dol op biker jasjes dus vind 't helemaal geweldig!

 • Reply
  Alexa Op 't Land
  19/03/2016 at 3:48 pm

  wow deze outfit hebben we best een tijd terug geschoten! nog steeds een leuke outfit!

 • Reply
  Eilish (artisticstateofmind)
  19/03/2016 at 11:21 pm

  Wat een leuk jasje!

 • Laat een reactie achter