Nieuwe zilveren sieraden van Heart to Get & Buddha to Buddha

Een week geleden kwam ik na een lange werkdag thuis. Thuis zag ik een briefje liggen dat er pakketje van mij bij de buren lag. Er begon niet meteen een lampje te branden waarvan dat was, dus ik ging eerst rustig koken. Na het avondeten besloot ik dan toch maar mijn pakketje op te halen. Toen ik bij de buren was, dacht ik dat het mijn koffers waren die ik besteld had voor mijn vakantie in NY, maar toen ik aanbelde kreeg ik een klein pakketje. Eenmaal de naam van de afzender gezien, wist ik waarvan het was.
Een paar weken geleden heb ik een bestelling geplaatst bij Bouman online. Een (online) juwelier met een prachtig assortiment om bij weg te dromen. Zelf ben ik fan van minimalistische kettinkjes. In de webshop zag ik de sieraden van Heart to Get. Daar word ik blij van! Ze zijn mooi, maar niet te opvallend. Een klein zilver kettinkje kan je outfit net dat beetje extra te geven. Het kettinkje ga ik dan ook vaak vragen. Zeker nu het voorjaar weer voor de deur staat en je meer bovenstukken draagt zonder sjaal. Yay!

Je kan zeggen wat je wil, maar de webshop heeft absoluut goed nagedacht over de details. De sieraden waren namelijk ingepakt als cadeautje. Dit voelde een beetje alsof ik jarig was. Mijn complimenten. Ik vind het leuk als een bedrijf nadenkt over de kleinste details. πŸ™‚ 

In het tweede pakketje zat een paar oorbellen van het merk Buddha to Buddha. Eerlijk gezegd, normaal vind ik dit helemaal niet zo’n mooi merk. De meeste sieraden zijn nogal groot en grof. Totdat ik deze oorbellen online tegenkwam. Ze zijn wel wat groter, maar zeker niet te groot of te opvallend. 

Zoals je begrijpt, ben ik erg te spreken over de service van de online shop Γ©n natuurlijk van de sieraden zelf. Het assortiment is enorm, waardoor je altijd wel een mooi sieraad vindt dat aansluit bij jouw eigen smaak.

Wat vind je van mijn nieuwe sieraden?
Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

 • Reply
  Natascha Kooiman
  23/03/2016 at 6:34 am

  Wat een gave sieraden heb je uitgezocht! Vooral je oorbellen vind ik heel erg mooi.

 • Reply
  Beauty Unboxing
  23/03/2016 at 7:39 am

  Wat een schattige sieraden!

 • Reply
  Kim Buining
  23/03/2016 at 8:25 am

  Oh wat leuk zeg! Ik hou van dit soort kleine verassingen. Dat geeft je als klant echt zo'n leuke beleving.

 • Reply
  Simone -lifeofsimone-
  23/03/2016 at 8:54 am

  Beide prachtige sieraden! Ik vind de webshop ook heel fijn, ik kreeg mijn pakketje ook zo binnen, echt een cadeautje! Ik ben helaas één van mijn Buddha oorbellen kwijtgeraakt.. zo ontzettend zonde πŸ™

 • Reply
  Denise
  23/03/2016 at 8:56 am

  Wauwie! Prachtige sieraden, vooral de oorbellen zijn super pretty <3

 • Reply
  Mariska
  23/03/2016 at 9:35 am

  Oh my, ze zijn echt cute en ontzettend mooi!

 • Reply
  Manon Boerakker
  23/03/2016 at 11:31 am

  Prachtige sieraden!

 • Reply
  Kelly
  23/03/2016 at 3:36 pm

  De oorbelletjes zijn echt prachtig!

 • Reply
  Karlien Vermeersch
  23/03/2016 at 4:40 pm

  wat een leuke juweeltjes
  ik hou wel van die boho vibe

  liefs
  KArlien

 • Reply
  Rebecca
  23/03/2016 at 6:20 pm

  Ahh ik ben zo verliefd op die oorbellen! Ze zijn zo leuk!

 • Reply
  Rowan - sillysis.nl
  28/03/2016 at 12:56 pm

  Wat een mooie sieraden, vooral het kettinkje vind ik prachtig!

 • Laat een reactie achter