Spring is coming

Overal zie je, merk je en voel je dat het lente is.
Héérlijk! De lente vind ik een heerlijk seizoen en misschien wel het fijnste seizoen. Na de koude, drukke en donkere
dagen, is het tijd voor zon. En als ik ergens dol op ben, is het wel de zon.
Van mij mag de zon elke dag schijnen.De dikke truien kunnen weer opgeborgen worden. Het is niet
meer nodig om drie lagen kleding over elkaar te dragen om het enigsinzs warm te
hebben. Zeker in het geval van mij, als koukleum moet ik in de winter heel wat
kleding dragen om het een beetje warm te hebben. Hierdoor verdwijnt het effect van
je outfit. Nog een reden waarom ik van de lente hou. Ik kan eindelijk weer leuke bloesjes, pumps en luchtige jasjes dragen. 

Gisteren vertelde ik het al even kort in mijn persoonlijke update. Sinds 1 april heb ik de sleutel gekregen van mijn nieuwe huis. Of eigenlijk, het huis van mijn vriend en mij, want we zijn gaan samenwonen. Yay! Ik heb mijn studentenkamer opgezegd, net als mijn vriend. We werken allebei fulltime en waren toe aan de volgende stap. Een leuke bijkomstigheid van het samenwonen is dat het huis beschikt over twee(!) balkonnetje én een tuin. Hoé goed wil je het hebben? Tijdens mijn studententijd miste ik heel erg een tuin of iets buiten in het voorjaar en in de zomer, maar nu hebben we hebben we gewoon én een balkon én een tuin. Hoe luxe is dat? Ik ben er heel blij mee en kan niet al niet wachten op de zwoele zomeravonden met een wijntje of na een werkdag nog even in de zon te zitten. De tuin moet nog opgeknapt worden, maar het liefste wil ik een hangmat. Ik bedoel, nu kan het. Waarom niet? Op internet heb ik een heleboel mooie hangmatten gezien. Zucht! Eerst maar het huis van binnen afmaken en dan zien we wel weer. 

Hangt jouw hangmat al klaar in de tuin?
Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reply
  Joell
  18/04/2016 at 8:42 am

  bloesems zijn zo prachtig!
  mooie foto's

 • Reply
  Beauty Unboxing
  18/04/2016 at 9:25 am

  prachtige fotos!

 • Reply
  Joyce rdt
  18/04/2016 at 9:50 am

  Oh heerlijk zo'n hangmat in de tuin. Ik heb helaas alleen een balkon, weinig plek voor een hangmat haha. Liefs.x

 • Reply
  Manon Boerakker
  18/04/2016 at 3:19 pm

  Heerlijk die foto's en zo fijn dat jullie lekker gaan samenwonen

 • Reply
  so far so sabine
  18/04/2016 at 5:14 pm

  Wat leuk zo'n persoonlijke post! Veel plezier met verhuizen!

 • Reply
  Jolet
  18/04/2016 at 6:17 pm

  Ja heerlijk he, die bloemetjes die opbloeien! En succes met verhuizen.

 • Reply
  Iris Jonet
  18/04/2016 at 7:54 pm

  Wat een mooie foto's! Veel plezier met je huisje!

 • Laat een reactie achter