Outfit of the day | Camel kleurige hoed aan de grachten van Utrecht

Alweer een paar maanden geleden ging ik een weekendje naar Utrecht. Ik had een weekendje weg gekregen bij mijn abonnement op de trein. Dat zijn nog eens leuke bijkomstigheden. Omdat Utrecht zo’n leuke stad is, besloten we daar naar toe te gaan.
Tijdens ook bezoek aan Utrecht moest er een bezoek gebracht worden aan de V&D die toen nog wel open was. Het was eind januari en de toekomst zag er voor de V&D niet heel gunstig uit, waardoor ze probeerden zoveel mogelijk spullen tegen lage prijzen te verkopen. Lucky me, want ik heb toen verschillende toffe items op de kop weten te tikken voor een prikje. Eén van de dingen die ik kocht was deze hoed. Ik heb al een aantal hoeden, maar draag ze niet zo vaak omdat het soms nog een beetje onwennig voelt. Een camel kleurige hoed ontbrak nog aan mijn collectie, maar die scoorde ik dus bij de V&D. 

Trui: Zara
Hoed: V&D
Broek: Zara
Schoenen: Replay
Tas: Duifhuizen
Ik wil mijn hoeden vaker dragen, want ik weet dat het er veel leuker uit ziet. Wat vinden jullie? Moet ik vaker hoeden dragen? De trui die ik draag was mijn favoriete trui van de Zara. Heerlijk zacht én warm. Jammer genoeg heeft deze trui het niet lang volgehouden, want ik had hem nog geen maand en er zat na het wassen opeens een méga gat in. Bummer. Hij ligt nu ergens op een afvalhoop.. 
Trouwens, ben je een keer in Utrecht? Ga dan eten bij Meneer Smakers! Zó lekker! Ik heb daar een van de lekkerste burger ever gegeten. Het is geen fastfood restaurant, maar ook geen chique restaurant. Het is gewoon erg lekker!
Wat vind je van mijn outfit?
Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Dit vind je misschien ook leuk

12 reacties

 • Reply
  LiefsLaaura
  22/04/2016 at 4:49 am

  Ah, die hoed is echt heel mooi! Staat je ook leuk en liefde voor Uutje <3

 • Reply
  Beauty Unboxing
  22/04/2016 at 6:27 am

  Wat een geweldige hoed!!

 • Reply
  Kelly
  22/04/2016 at 6:51 am

  Wat een toffe outfit!

 • Reply
  Valerie
  22/04/2016 at 10:50 am

  Ah, die hoed staat je leuk!

 • Reply
  Manon
  22/04/2016 at 1:20 pm

  Wauw mooie outfit, de hoed staat je prachtig!

 • Reply
  Karlien Vermeersch
  22/04/2016 at 4:36 pm

  leuke hoed! staat je heel erg goed

  liefs
  Karlien

 • Reply
  Bertine
  23/04/2016 at 10:36 am

  wat een mooie hoed! leuke plek om foto's te maken!

 • Reply
  Judith
  23/04/2016 at 11:52 am

  De hoed staat je echt geweldig! Zeker vaker dragen. 🙂 Ik zal je eet-tip onthouden voor als ik weer eens een bezoekje breng aan Utrecht.

 • Reply
  Melike
  23/04/2016 at 8:58 pm

  Ik vind dit altijd zo mooi, zo'n hoed. Het maakt je outfit gewoon helemaal af. Staat je echt goed!

 • Reply
  Ina
  03/05/2016 at 7:02 pm

  Wat een mooie outfit! Staat je erg goed.

 • Reply
  Carola
  07/06/2016 at 7:18 pm

  Die hoed staat je goed!

 • Reply
  Marion | 24 hours of Fashion
  09/06/2016 at 10:10 am

  Leuke kleurtjes bij elkaar! De hoed staat je leuk!

 • Laat een reactie achter